OVI RIVALI NE ZNAJU ZA PORAZ OD STARTA SEZONE: "Vukovi" se uzdaju u prednost domaćeg terena

V.M.

21. 08. 2024. u 09:53

MITJILAND će u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona ugostiti Slovan na "MCH areni" (21.00).

ОВИ РИВАЛИ НЕ ЗНАЈУ ЗА ПОРАЗ ОД СТАРТА СЕЗОНЕ: Вукови се уздају у предност домаћег терена

Foto: Profimedia

Danski šampion je kvalifikacije započeo od drugog kola, tada je rutinski odradio posao protiv Santa Kolome (3:0, 1:0), dok su nakon toga uz nešto više muka eliminsali Ferencvaroš (2:0, 1:1).

Mitjiland je i domaće prvenstvo započeo soldino, posle pet kola je sakupio 11 bodova i treći je na tabeli, a ono što treba napomenuti je to da i dalje ne zna za poraz ove sezone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Takođe, veoma zanimljiva stvar kod "vukova" je to da je na osam od njihovih devet odigranih utakmica prolazna bila igra 2-3 gola, što znači da ne igraju utakmice sa ogromnim brojem pogodaka, ali ne ni toliko tvrd fudbal.

Sa druge strane, Slovan je kvalifikacije započeo još od prvog kola i redom je bio bolji od Struge, Celja i APOEL-a.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Slovački šampion nije izgubio nijednu od tih šest utakmica, a ono što se posebno istaklo je to da Slovan znatno bolje igra kod kuće nego u gostima gde više gleda da igra na remi, nego na pobedu kao što je slučaj pred svojim navijačima.

Domaće prvenstvo gosti su otvorili sa tri pobede, tako da u odličnom ritmu dočekuju večerašnji susret.

NAŠ TIP: 1X&2-3 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta