LUKA JOVIĆ IZGUBIO POVERENJE FONSEKE: Srpski centarfor podbacio protiv Torina i sada ga očekuje selidba na klupu

V.M.

24. 08. 2024. u 07:20

FUDBALERI Milana će nakon slabog nastupa u prvom kolu, pokušati da dođu do pobede na "Enio Tardiniju" gde će ih ugostiti Parma (18.30).

ЛУКА ЈОВИЋ ИЗГУБИО ПОВЕРЕЊЕ ФОНСЕКЕ: Српски центарфор подбацио против Торина и сада га очекује селидба на клупу

Foto: Profimedia

Milan je u prvom kolu "podbacio", odigrao je debelo ispod očekivanja protiv Torina, gubio je većim delom meča, ali na kraju se uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka i osvoji bar jedna bod.

Paolo Fonseka nije želeo da ubaci nijedno novo pojačanje u startnu postavu, koristio je igrače koji su duže u klubu i to mu se obilo o glavu jer su "rosoneri" gubili sa 0:2 posle 60 minuta igre.

Nakon toga odlučio je da napravi određene promene, a upravo su ti igrači i doneli Milanu bod. Prvo je mrežu zatresao Alvaro Morata u 89. minutu, dok je šest minuta kasnije konačnih 2:2 postavio Noa Okafor.

Sigurno da bod nije bio po meri ekipe iz "grada mode", ali s obzriom da to kako su izgledali većim delom mečva može se reći da je on bio premija za njih.

Jedan od igrača koji je veoma slabo odigrao je naš Luka Jović, srpski centafor je preko leta produžio ugovor sa timom i dobio je priliku da zaigra od prvog minuta, ali bio je neprimetan na terenu, nije ušao ni u jednu šansu i bio je zamenjen sredinom drugog poluvremena.

Po pisanjima italijanskih medija i pored činjenice da je Alvaro Morata povređen i da će propustiti večerašnji susret, Fonseka je odlučio da ukloni Jovića iz startne postave i očekuje sa njegovu ulogu preuzme Noa Okafor.

Ipak, u njoj bi trebao da se nađe naš drugi reprezentativac, Strahinja Pavlović koji je presedo meč protiv Torina, ali nakon slabog nastupa Čaoa trebao bi ga zameniti u prvih 11.

Milan će večeras poneti ulogu velikog favorita jer ide na noge ekipi Parme koja je tek ušla u ligu, a nije se dobro pojačala preko leta i među favoritima je za ekspresan povratak u Seriju B.

Naravno, tradicija i istorija ovog kluba govore drugačije, Parma je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih italijanskih klubova, ali vreme kada je ovaj tim bio u samom vrhu je prošlo i sada bi i opstanak u Kalču bio veliki uspeh za "krstaše".

Najbolji igrač ekipe je rumunski fudbaler Denis Man koji ih je nosio u Seriji B, a sada je i na otvaranju Serije A postigao gol za Parmu u remiju sa Fiorentinom (1:1) i jasno je da od njega dosta toga zavisi u igri izabranika Fabije Pekije.

Milan je večeras veliki favorit, kvalitetniji je tim i mora da igra na pobedu posle "kiksa" u prvom kolu, a mi verujemo da će do nje i doći.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2 (kvota 1,74)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BRUKA: Evo šta je ATP dopustio dok je Janik Siner bio suspendovan zbog dopinga!

BRUKA: Evo šta je ATP dopustio dok je Janik Siner "bio suspendovan" zbog dopinga!

Teniski svet je uzdrmala vest da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on za to saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je teniski novinar Hoze Morgado koji ukazuje na bruku koju je Asocijacija teniskih profesionalaca priredila ljubiteljima tenisa.

21. 08. 2024. u 20:08

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje