MITROVIĆ NE PRESTAJE DA "REŠETA" MREŽE: Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije je jednostavno nezaustavljiv!

V.M.

24. 08. 2024. u 07:35

NAKON što je osvojio Superkup pobedom nad Al Nasrom, Al Hilal se okreće obavezama u domaćem prvenstvu koje počinje ovog vikenda, a prvi protivnik biće mu Al Uhdud koji će ga ugostiti u Najranu (20.00).

МИТРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА РЕШЕТА МРЕЖЕ: Најбољи стрелац у историји наше репрезентације је једноставно незаустављив!

FOTO: Profimedia

Al Hilal ne planira da stane sa osvajanjem trojefa, nakon sjajne prošle u kojoj ih je osvojio tri, novu je započeo osvajanjem novog odličja pobedivši Al Nasr u Superkupu sa 4:1, a u centru pažnje bio je najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije Aleksandar Mitrović koji je postigao dva pogotka i podelio asistenciju kod gola koji je postigao drugi srpski reprezentativac koji nosi dres "plavog" talasa, Sergej Milinković Savić.

Mitrović je nastavio tamo gde je stao prošle sezone kada je postigao 40 golova za Al Hilal uz osam podeljenih asistecnija u svim takmičenjima i izgleda da srpski centafor ne planira da stane.

Takođe, ovim nastupom je ponovo stavio do znanja Krsistijanu Ronaldu da je najbolji igrač u Saudijskoj Arabiji i da je spreman da se bori za titulu najboljeg Profesional lige strelca sa Portugalcem koji ju je prošle sezone osvojio sa 35 ligaških golova naspram Mitrovićevih 28.

Što se tiče Profesional lige cilj je jasan za "plavi talas" koji se ne bi zadovoljio ni sa čim drugim nego odbranom titule i to na ubedljiv način, kao onaj na koji je osvojena prošle sezone.

Jasno je da Žorž Žezus na svom raspolaganju ima ubedljivo najbolji tim u Aziji, pogotovo ove sezone kada će mu od jednog trenutka biti na raspolaganju Nejmar koji je čitavu prošlu kampanju propustio zbog teške povrede.

Većih pojačanja nije bilo preko leta, ali po pisanjima transfer gurua Fabricija Romana postoji mogućnost da u smiraj prelaznog roka ekipu pojača Žoao Kanselo kojeg Barselona nije otkupila od Sitija u kojem je odavno "precrtan" od strane Pepa Gvardiole.

Rival Al Hilalu na staru prvenstva biće Al Uhdud koji je prošle sezone na veoma dramatičan način obezbedio opstanak u eliti. Naime "plavo-beli" su sve do poslednjeg kola bili u zoni ispadanja, ali zahvaljujući trijumfom nad Al Taiom (2:0) uz poraz Abe od Al Hazema uspeli su da "uplivaju" u sigurnu luku i sačuvaju svoj prvoligaški status.

Jasno je da su danas ogromni autsajderi, nemaju kvalitet potreban da se takmiče sa Al Hilalom, a to smo videli i na njihova dva međusobna duela u kojima je "plavi talas" slavio sa po 3:0.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,65)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BRUKA: Evo šta je ATP dopustio dok je Janik Siner bio suspendovan zbog dopinga!

BRUKA: Evo šta je ATP dopustio dok je Janik Siner "bio suspendovan" zbog dopinga!

Teniski svet je uzdrmala vest da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on za to saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je teniski novinar Hoze Morgado koji ukazuje na bruku koju je Asocijacija teniskih profesionalaca priredila ljubiteljima tenisa.

21. 08. 2024. u 20:08

Komentari (1)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje