BAJERN ŠALJE JASNU PORUKU: Bavarci žele da vrate titulu u svoj posed!

V.M.

25. 08. 2024. u 07:20

BAJERN iz Minhena pohod na titulu započinje u Volfsburgu gde će ga istoimeni tim dočekati na "Folskvagen areni" (15.30).

БАЈЕРН ШАЉЕ ЈАСНУ ПОРУКУ: Баварци желе да врате титулу у свој посед!

FOTO: Tanjug/AP

Bavarci su prošle godine imali najgoru sezonu u skorijoj istoiji, okončana je njihova dominacija nemačkim fubdalom koja je trajala punih 11 godina, a da stvar bude još gora nisu ostali samo bez titule, već bez i jednog trofeja, po prvi put još od 2012. godine.

Da su promene preko potrebne bilo je jasno i uprava kluba ih je napravila, kao što se znalo većim delom sezone klupu je napustio Tomas Tuhel, a na iznenađenje mnogih na njegovo mesto doveden je Vensan Kompani.

Belgijski stručnjak je ispao iz Premijer lige sa Barnlijem, mada treba napomenuti da nije imao igrače koji su sposobni da igraju na način na koji je on hteo, napadački sa dosta presinga i to je bio glavni razlog za eliminaciju "klaretsa".

U Bajernu to neće biti slučaj, Kompani ima i te kako dobar tim koji je preko leta postao još jači dolascima Olisea, Paljinje i Hirokija Itoa.

Sve u svemu, gledaćemo neke nove Bavarce koji bi trebali biti konkurentni u svakom takmičenju u kojem igraju.

Takođe, treba napomenuti da su na pripremama slavili na šest od sedam odigranih utakmica, kao i to da su takmičarski deo sezone otvorili pobedom nad Ulmom u kupu sa 4:0 golovima Kejna, Komana i Milera (2).

Sa druge strane, Volfsburg je preko leta takođe ojačao tim, svi bitni igrači su ostali u ekipi, a sastavu su pojačali Gabara i Koulijerakis koji su kombinovano plaćeni oko 25 miliona evra.

"Vukovi" su prošle sezone imali dosta lošu sezonu, bili su konstantno blizu zone ispadanja, ali dolaskom Ralfa Hasenhutla na klupu sredinom marta su se donekle konsolidovali i nadaju se povratku u gornji deo tabele u novoj kampanji.

Domaćini su takmičarski deo sezone otvorili pobedom Koblenc u prvom kolu DFB pokala (1:0), ali jasno je da ih danas očekuje znatno teži zadatak.

Bajern dominira u međusobnim duelima sa Volfsburgom, pobedio ga je na poslednja četiri duela i verujemo da će to ponovo uraditi.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2 (kvota 1,47)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)