DA LI SE FUDBALSKA BAJKA NASTAVLJA? Selta je pravi hit La lige na startu prvenstva

V.M.

26. 08. 2024. u 08:10

U utakmici koja otvara treće kolo španske La lige, fudbaleri Viljareala će na "Keramici" ugostiti razigranu Seltu (21.30).

ДА ЛИ СЕ ФУДБАЛСКА БАЈКА НАСТАВЉА? Селта је прави хит Ла лиге на старту првенства

Foto: Profimedia

Ovo je obračun timova koji su veoma dobro otvorili sezonu, to posebno važi za Seltu koja je nakon dugo vremena slavila na svoja dva uvodna prvenstvena meča, dok je Viljareal sakupio četiri bodova, ali vredi napomenuti da je imao dosta teže protivnike.

"Žuta podmornica" je dobro izgledala na tim mečevima, a posle veoma zanimljive utakmice u kojoj je remizirala sa Atletikom (2:2), upisala je i prvu pobedu savladavši Sevilju pogotkom Ajozea Pereza u 95. minutu. Španac je letos pojačao ekipu iz Betisa i već je pokazao da će biti dobro pojačanje četi Marselinja.

Ipak, brazilski stručnjak nije miran pošto prelazni rok još nije završen, najavio je da možda dođe do još promena u timu i dodao da se Viljareal nalazi u veoma teškoj situaciji izvan terena.

Ali na njemu to izgleda dosta dobro, domaćini igraju veoma atraktivan fudbal, na gol više, a to možemo i večeras očekivati na "Keramici" pošto je na poslednja tri međusobna duela sa Seltom igrao mečeve sa velikim brojem pogodaka (tip GG&3+ uvek bio prolazan na tim susretima).

Sa druge strane, situacija ne može biti bolja u redovima "nebeskoplavih" koji pod trenerskom palicom Klaudija Giraleza igraju fantastičan fudbal i upisali su dve pobede do sada.

Zanimljivo je to da su obe ostvarivali posle preokreta, prvo protiv Alavesa (2:1), a zatim i Valensije (3:1).

Pored pomenutog Giraleza koji je neporažen kao trener na domaćem terenu od kada je preuzeo Seltu, najzaslužniji za uspehe gostiju je čuveni Jago Aspas.

Miljenik publike sa "Balaidosa" i prava legenda kluba igra sjajno ove sezone i postigao je po gol na obe utakmice uz jednu podeljenu asistenciju.

Kao i Viljareal, Selta igra utakmice sa velikim brojem golova, takođe "gaji" otvoren fudbal, na gol više i zbog toga bismo mogli očekivati veoma zanimljiv susret na "Keramici".

Večeras očekujemo da oba tima zatresu mrežu, a uz to bismo dodali da će bar jedan gol pasti u prvom poluvremenu, pošto većina pogodaka na mečevima uvodna dva kola ovih ekipa "pada" u tom periodu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: GG&|1+ (kvota 1,98)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da u Beču osvoji zlato na Evropskom prvenstvu, na koje je stigla kao osvajač pet prethodnih izdanja kontinentalnog šampionata u igri 3 x 3. U velikom finalu Srbi su igrali protiv selekcije domaćina, Austrije, a konačan rezultat bio je 18:17 za nove šampione Evrope. Strahinja Stojačić je imao šut za izjednačenje u poslednjim momentima, potom i za pobedu, ali oba nije iskoristio.

25. 08. 2024. u 19:55 >> 20:00

Komentari (0)

OTKRIVENO ŠTA SU RUSI GAĐALI U UKRAJINI: Više mrtvih i povređenih u masovnom napadu raketama i dronovima (FOTO/VIDEO)