NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za nedelju

V.M.

25. 08. 2024. u 08:30

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за недељу

Foto Profimedia

Nedelja

15.00 Bornmut - Njukasl X2&2+ (1,62)

17.00 Real Madrid - Valjadolid 1&2-5 (1,60)

17.30 Liverpul - Brentford 1&3+ (1,52)

20.45 Roma - Empoli 1 (1,50)

Ukupna kvota: 5,91

Njukasl ove sezone nema obaveze u Evropi, fokusiran je na domaće prvenstvo koje je otvorio pobedom nad Sautemptonom iako je veći deo utakmice igrao sa igračem manje na terenu. Atmosfera je odlična na severu Engleske i očekujemo da odnesu bar boda sa gostovanja na "Vitaliti" stadionu, a dodali bi i golove zbog stila fudbala ovih timova.

Real je "kiksnuo" protiv Majorke u prvom kolu, vreme je da se "opere" pred svojim navijačima protiv znatno slabijeg Valjadolida.

Liverpul je izgledao dosta dobro protiv Ispviča, Arne Slot se brzo uklopio u ovu ekipu, deluje da će odraditi dobar posao na klupi "redsa" i očekujemo rutinski trijumf momaka sa "Enfilda".

Za kraj tipujemo "fiks" na Romu, Dibala je odbio arapske milione i izazvao erupciju oduševljenja navijača koji su bili besni na upravu što želi da ga proda. "Olimpiko" će biti pun do poslednjeg mesta, atmosfera će biti na nivou jer će "tifozi" biti orni da pozdrave Dibalu koji je među najboljim igračima u Seriji A i očekujemo da to pokaže na terenu i povede Romu ka prvoj ovosezonskoj pobedi.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)