FIKS NA "CRVENO-BELE": Novajlija je tvrd orah, ali kvalitet Olimpijakosa bi trebao doći do izražaja

V.M.

26. 08. 2024. u 09:05

U poslednjoj utakmici drugog kola grčkog prvenstva, fudbaleri Olimpijakosa će na "Jorgos Karaiskakis" stadionu ugostiti atinsku Kaliteu (19.30).

ФИКС НА ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Новајлија је тврд орах, али квалитет Олимпијакоса би требао доћи до изражаја

Foto AP

Olimpijakos je prošle sezone ostao bez titule, ali je zato napravio veliki uspeh osvojivši Ligu konferencija gde je u finalu bio bolji od Fiorentine sa 1:0.

To je bio prvi evropski trofej u bogatoj istoriji ovog grčkog velikana, a sada će cilj biti povratak na tron domaćeg prvenstva koje nije osvojio u poslednjih par sezona.

Preko leta "crveno-beli" su se samo ojačali, osovina ekipe je ostala ista i dodato je par zanimljivih igrača od kojih se najviše ističe četiri miliona evra plaćeni Kristofer Velde.

Na startu prvenstva Oli je bio bolji od Volosa u gostima sa 2:0, a ni danas ne bi trebao imati problema pošto mu na noge dolazi novajlija, ekipe Kalitee.

Ono što se može reći da goste je to da su veoma tvrda ekipa, remizirali su sa Levadijakosom u prvom kolu (0:0), a pre toga su na pripremama isto učinili protiv OFI-ja i Asterasa (oba meča po 0:0).

Kvalitet je na strani domaćina i očekujemo da on to pokaže rutinskom pobedom pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da u Beču osvoji zlato na Evropskom prvenstvu, na koje je stigla kao osvajač pet prethodnih izdanja kontinentalnog šampionata u igri 3 x 3. U velikom finalu Srbi su igrali protiv selekcije domaćina, Austrije, a konačan rezultat bio je 18:17 za nove šampione Evrope. Strahinja Stojačić je imao šut za izjednačenje u poslednjim momentima, potom i za pobedu, ali oba nije iskoristio.

25. 08. 2024. u 19:55 >> 20:00

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!