BIVŠI ŠAMPION SE MUČI: "Crnomorska oluja" ne zna za pobedu na četiri vezane utakmice

V.M.

26. 08. 2024. u 10:19

U okviru trećeg kola turske Superlige fudbaleri Trabzonspora će ugostiti Kajzerispor (20.00).

БИВШИ ШАМПИОН СЕ МУЧИ: Црноморска олуја не зна за победу на четири везане утакмице

Foto: Profimedia

Trabzon igra slabo ove sezone, nakon što je izbacio Ružomberok u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope zapao je u veliku krizu, nije pobedio na četiri vezane utakmice u svim takmičenjima.

Da stvar bude još gora, nije jedini problem to što nije pobedio ni na jednom od tih mečeva, već što nije postigao nijedan gol i evidentno je da postoje veliki problemi u redovima višestrukog turskog šampiona.

Odbrana "crnomorske oluje" nije problem, ali napad se mora popraviti ukoliko misle da ostvare ikakve uspehe ove sezone, što na domaćoj, što na evropskoj sceni.

Sa druge strane, Kajzeri je odigrao samo jedan meč do sada i u njemu je poražen. Bukmejkeri su mu davali blagu prednost protiv Sivaspora, poražen je s rezultatom 1:2.

Gost ni na pripremama nije igrao dobro, tako da ga očekuje teška sezona, slična onoj prošloj kada je jedva obezbedio opstanak.

Ako pogledamo tradiciju međusobnih duela, očekuje nas veoma interesantna utakmica i na poslednjih pet njihovih mečeva viđene su tri pobede Trabzona, uz dva trijumfa Kajzerija, a usput je na tim mečevima "palo" čak 20 golova.

NAŠ TIP: 1X&2-4 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da u Beču osvoji zlato na Evropskom prvenstvu, na koje je stigla kao osvajač pet prethodnih izdanja kontinentalnog šampionata u igri 3 x 3. U velikom finalu Srbi su igrali protiv selekcije domaćina, Austrije, a konačan rezultat bio je 18:17 za nove šampione Evrope. Strahinja Stojačić je imao šut za izjednačenje u poslednjim momentima, potom i za pobedu, ali oba nije iskoristio.

25. 08. 2024. u 19:55 >> 20:00

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)