OVO JE NAJZANIMLJIVIJI DVOMEČ: Golovi su "prštali" na sve strane u Švajcarskoj, verujemo da će tako biti i u revanšu

V.M.

29. 08. 2024. u 08:49

U revašn utakmici plej-ofa za Ligu Evrope fudbaleri Bešiktaša će na "Turpas stadionu" ugostiti Lugano (21.00).

ОВО ЈЕ НАЈЗАНИМЉИВИЈИ ДВОМЕЧ: Голови су прштали на све стране у Швајцарској, верујемо да ће тако бити и у реваншу

Foto: Profimedia

Na prvom susretu u Švajcarskoj viđena je fantastična utakmica. Oba tima su igrala otvoreno, šanse su se nizale na obe strane i publika je mogla uživati u odličnom fudbalu. Bliži pobedi bio je Bešiktaš koji je vodio sa 3:1 početkom drugog poluvremena, ali Lugano se nije predavao i uspeo je da dođe do vrednog izjednačenja (3:3), tako da je sve otvoreno pred večerašnji revanš.

Što se tiče samih klubova, Lugano se poslednjih nekoliko godina ustalio kao jedna od najboljih ekipa u švajcarskoj ligi, a sada te uspehe želi da prenese i na međunarodnu scenu. 

Kako je bio vicešampion Švajcarske, evropsku odiseju započeo je u Ligi šampiona, međutim, pao je već na prvoj prepreci protiv Feneberhčea (4:6) u drugom pretkolu, pa se nakon toga "spustio" u Ligu Evrope.

Tu je naleteo na Partizan koji izgleda dosta loše ove sezone, međutim, srpski velikan je dobrano namučio Lugano koji je prošao dalje tek posle produžetaka, a može se reći da je Partizan ispustio pobedu na tom meču jer je u produžecima primio gol sa igračem više na terenu.

Gosti su u Evropi do sada izgubili tri od pet odigranih utakmica, poraženi su oba puta kod kuće, što je veliki problem, mada razlog za to može se naći u činjenici da svoje domaće utakmice ne igraju na svom standardnom stadionu u Luganu, već u Tunu na "Štokhorn areni".

Sa druge strane, Bešiktaš je preko leta oformio fantastičan tim i to se pokazuje na terenu u uvodnom delu sezone. Istanbulske "crno-bele" pojačala su zvučna imena poput Ćira Imobilea, Rafe Silve i Gabrijela Pauliste koji su se pridružili veoma dobrim igračima koji su već bili tu, pre svega se misli na Kiličšoja i Žedsona Fernandesa.

Da se radi o ozbiljnoj ekipi videli smo odmah u Superkupu kada su "isprašili" Galatasaraj sa 5:0, a posle toga su pobedama nad Samsunom (4:0) i Antalijom (4:2) na odličan način otvorili tursku Superligu.

Iz priloženog se vidi da je ovo izuzetno napadački raspoložena ekipa koju sa klupe predvodi holandski stručnjak Đovani van Bronkhorst, poznat po tome da je vodio Rendžers do finala Lige Evrope 2022. godine.

Večeras očekujemo novu goleadu u režiji ovih timova, a uz to bismo blagu prednost dali Bešiktašu za koji smatramo da je kvalitenija ekipa i da neće ispustiti prednost pred svojim navijačima ukoliko ponovo dođe do nje.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1X&|1+||1+ (kvota 1,75)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

KAMIONI S NOVCEM KREĆU NA MARAKANU! Crvena zvezda obezbedila neverovatnu zaradu zbog plasmana u Ligu šampiona!