STRAHINJA PAVLOVIĆ ZADOVOLJIO NA DEBIJU: Srpski reprezentativac je jedino što valja u Milanu u ovom trenutku

V.M.

31. 08. 2024. u 08:00

MILAN će pokušati da dođe do prve pobede u novoj sezoni kada u okviru trećeg kola Serije A bude gostovao Laciju na čuvenom "Olimpiku" (20.45).

СТРАХИЊА ПАВЛОВИЋ ЗАДОВОЉИО НА ДЕБИЈУ: Српски репрезентативац је једино што ваља у Милану у овом тренутку

Foto: Profimedia

Milan je sa dosta očekivanja ušao u novu kampanju, preko leta je promenio trenera i doveo nekoliko novih pojačanja i najavljivala se borba za sam vrh tabele, međutim sudeći po prva dva kola to neće biti slučaj.

"Rosoneri" su odigrali veoma loše protiv Torina i Parme, osvojili su samo jedan bod na tim mečevima i imaju velike probleme kako u napadu, tako i u odbrani.

Evidentno je da ekipi treba vremena da se privikne na stil igre koji forsira novi šef struke Paolo Fonseka i po dva primljena gola na pomenutim susretima sigurno brinu navijače koji bi ukoliko večeras dožive novi neuspeh već krenuli da postavljaju pitanja da li je Portugalac taj koji je trebao zameniti Stefana Piolija koji je vratio Milan u sam vrh italijanskog fudbala.

Ono što će biti posebno zanimljivo za našu publiku je to da li će Fonseka pružiti šansu srpskim reprezentativcima, Strahinji Pavloviću i Luki Joviću.

Pavlović bi trebao sigurno biti u startnih 11 pošto je u porazu od Parme bio po mnogima najbolji igrač Milana na terenu, svojom borbenošću, zalaganjem i samim fudbalskim sposobnostima je "kupio" navijače i italijanske medije koji su istakli da bi on trebao jedini dobiti prelaznu ocenu od svih koji su igrali protiv Parme.

Što se tiče Jovića, on je protiv Torina dobio šansu od prvog minuta, ali je odigaro katastrofalno, bio je među najgorim igračima na terenu i očekivano je stavljen na klupu protiv Parme.

Ipak, ni Okafor se nije proslavio, a kako je Alvaro Morata povređen pitanje je kome će priliku pružiti Fonseka koji već sada oseća pritisak vođena velikog kluba kao što je Milan.

Što se tiče Lacija, on je preko leta takođe napravio dosta promena, a najviše se ističe ona na klupi jer je kormilo preuzeo Marko Baroni.

On nije poznat toliko kao napadački orijentisan trener kao što je bio slučaj sa Sarijem i biće zanimljivo ispratiti kako će "nebeskoplavi" izgledati pod njegovom palicom ove sezone.

Domaćini su kampanju dobro započeli, trijumfom nad Venecijom (3:1), mada su svoje mane pokazali već u drugom kolu u porazu od Udinezea (1:2) koji je poslednjih pola sata igrao sa igračem manje.

I "nebeskoplavima" će trebati vremena da se priviknu na fudbalsku filozifiju Marka Baronija, mada im vetar u leđa večeras može dati činjenica da ukoliko računamo i prošlu sezonu ne znaju za poraz na šest vezanih utakmica kod kuće (pet pobeda i remi).

Doduše, Milan je ekipa koja ih je redovno pobeđivala u skorijoj istoriji, vezao je tri trijumfa nad njima, a vredi napomenuti da Lacio nije postigao nijedan gol na tim mečevima.

Danas očekujemo veoma interesantan, ujednačen meč, a blagu prednost bi dali Milanu koji mora da se "trgne" u jednom trenutku i verujemo da će to biti na "Olimpiku".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,75)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMCI ŽESTOKOG UKRAJINSKOG NAPADA NA BELGOROD: Više mrtvih, desetine povređeno (VIDEO)