PARTIZAN SE OKREĆE DOMAĆEM FRONTU: Vojvodina je proletos iznenadila u Humskoj

O. M.

01. 09. 2024. u 09:44

FUDBALERI Partizana dočekuju Vojvodinu u sedmom kolu srpke Superlige.

ПАРТИЗАН СЕ ОКРЕЋЕ ДОМАЋЕМ ФРОНТУ: Војводина је пролетос изненадила у Хумској

FOTO: M. Vukadinović

 Derbi ove runde domaćeg šampionata odigraće se na stadionu u Humskoj od 21.05. 

"Crno-beli" ulaze u ovaj meč posle razočaravajućeg kraja evropske odiseje, preciznije ispadanja u plej-ofu za Ligu konferencija. Gent je bio dva puta bolji i oba puta odneo minimalnu pobedu. Prethodno su izabranici Aleksandra Stanojevića ispali iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a još ranije iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Tako će drugu godinu zaredom ostati bez evropske jeseni.

Posle sigurnog starta u domaćem prvenstvu, kiksnuo je Partizan i u prethodnom kolu Superlige. Odigrali su su "crno-beli" samo 0:0 protiv IMT-a pa su sada na petom mestu na tabeli sa 10 bodova iz četiri utakmice. Čeiri ekipe koje su bolje plasiane od njih imaju o tri boda više, s tim što lider i branilac naslova Crvena zvezda ima jednu utakmicu više, a Čukarički, OFK Beograd i Železničar iz Pančeva po tri meča više.

Partizan je sada vezao pet utakmica bez pobede u svim takmičenjima, ako računamo 120 minuta igre u Luganu, gde je vicešampion Srbije istina pobedio u regularnih 90 minuta, ali to je bila "pirova pobeda".

Aleksandar Stanojević će imati još mnogo posla u spremanju ekipe, naročito u napadu koji je ove sezone najbolnija tačka "crno-belih". Na pomenutih poslednjih pet utakmica postigli su samo dva gola i to oba u toj utakmici u Luganbu. A ni tu se nisu baš proslavili napadački jer su cele produžetke odigrali sa igračem više i uspeli da ne postignu pogodak, a čak su jedan i primili.

S druge strane, Partizanu na ruku ide što im u goste dolazi novosadska "Stara dama" koja je još veće razočarenje. Vojvodina je pretposlednja na tabeli Superlige sa četiri boda iz pet utakmica. Pobedili su u prvom kolu ekipu novajlije u ligi Tekstilca i osvojili bod protiv kragujevačkog Radničkog u gostima. Poraze su doživeli od Čukaričkog i TSC-a iz Bačke Topole, što i nisu tolika iznenađenja koliko je nedavni poraz od kruševačkog Napretka koga su ugostili u Bačkoj Topoli.

Jedini igrač Vojvodine koji je postigao gol bio je Kaleb Zadi Seri u 61. minutu. Za Napredak Kruševac su pogodili Mihajlo Petković u 59. i Marko Sarić u sedmom minutu nadoknade posle čega je dobio crveni karton.

Za razliku od Partizanovog, napad Vojvodine funnkcioniše solidno, ali je problem odbrana koja prima previše golova.

Vojvodina je na poslednjem gostovanju Partizanu pobedila sa 3:2, golom u 90. minutu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO ZBOG ČEGA JE SRBINU ODUZETA MEDALJA U PARIZU: Ovaj potez ih otkrio