"ŠEŠIRDŽIJE" OČAJNO POČELE SEZONU: Domaćinu i dva igrača više nedovoljna za pobedu

O. M.

27. 08. 2024. u 09:40

KPR i Luton bore se za mesto u trećem kolu Liga kupa Engleske. Utakmica je na programu od 20.45 na stadionu "Loftus roud" u Londonu.

ШЕШИРЏИЈЕ ОЧАЈНО ПОЧЕЛЕ СЕЗОНУ: Домаћину и два играча више недовољна за победу

Profimedia/ IMAGO

Zanimljivo je da će ove dve ekipe za samo tri dana ukrstiti koplja i u okviru četvrtog kola engleskog Čempionšipa, s tim što će tada domaćin biti Luton.

KPR je pobedio Kembridž junajted u prvom kolu, dok je Luton kao prošlogodišnji premijerligaš bio slobodan i takmičenje počinje od ove runde.

Domaćin je neubedljiv na startu nove sezone, sa samo dva osvojena boda iz prve tri prvenstvene utakmice. Sezonu su započeli porazom od Vest Bromič Albiona sa 3:1, pre nego što su odigrali uzastopne remije sa Šefild junajtedom i Plimutom. "Hodočasnike" nisu uspeli da pobede iako su više od časa igre imali igrača više, a u samoj završnici utakmice i dvojicu.

Međutim, KPR može barem malo da se uteši činjenicom da su neporaženi u poslednja tri takmičarska meča - nizu koji je počeo pobedom od 2:1 u gostima nad Kembridžom u prvom kolu EFL Kupa.

Luton koji je nedavno ispao iz lige je loše počeo u Čempionšipu, pošto su njihova prva tri meča donela jednu pobedu i dva poraza.

"Šeširdžije" su počele sezonu razočaravajućim porazom od Barnlija od 4:1 na otvaranju sezone, ali su pokazali karakter izborivši remi bez golova nakon sat vremena igranja sa 10 igrača protiv Portsmuta.

Međutim, posle minimalnog poraza od Prestona pali su na neslavno 23. mesto na tabeli Čempionšipa.

Luton na pobedu u takmičarskom meču čeka od aprila meseca kada su u Premijer ligi pobedili Bornmut.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,77)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu