GOLEADA U NAJAVI: Drugoligaš plaća ceh lošeg starta sezone "Švaba"

O. M.

27. 08. 2024. u 10:43

ŠTUTGART gostuje Prusen Minsteru u prvom kolu nemačkog Kupa.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Друголигаш плаћа цех лошег старта сезоне Шваба

FOTO: Tanjug/AP

"Švabe" u ovaj meč ulaze posle poraza od Frajburga u prvoj utakmici Bundeslige.

Domaći tim je trenutno petnaesti u Drugoj bundesligi sa jednim bodom iz tri utakmice, dok su gosti pretposlednji na 17. mestu posle samo jedne prvenstvene utakmice u elitnom razredu.

Prusen Minster je prošle sezone izborio promociju u viši rang nakon što je završio kao viceprvak Treće bundeslige. Jedini bod do sada "orlovi" su osvojili protiv Hanovera (o:o), dok su izgubili od Grojtera i Kajzerslauterna, iako su  protiv ovih potonjih imali više od igre i zaslužili su makar bod.

Prošle godine "orlovi" su ispali u prvom kolu kada ih je sa 4.0 pobedio minhenski Bajern.

Štutgart, jedno od prijatnijih iznenađenja prošlogodišnje bundeslige, izgubio je na startu nove sezone od Frajburga sa 3:1 iako je od drugog minuta vodio sa 1:0.

Trener Sebastijan Henes je biti posebno zabrinut što je njegova ekipa imala samo devet šuteva u poređenju sa 16 Frajburgovih, iako je imala duplo više loptu u posedu.

Pre te utakmice, "crveni" su poraženi na penale od Bajera iz Leverkuzena u finalu nemačkog Superkupa 17. avgusta, iako je šampion sa igračem manje igrao od 37. minuta.

NAŠ TIP: 2&4+ (kvota 2,09)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: Pogođen aerodrom i skladišta NATO municije; Zelenski saopštio loše vesti svom narodu