RONALDO FRUSTRIRAN POSLE JOŠ JEDNOG PORAZA OD MITROVIĆA I DRUŽINE: Može li Stojković zaustaviti Portugalca koji je jedina svetla tačka tima

O. M.

27. 08. 2024. u 11:11

NASR u drugom kolu saudijske Pro lige gostuje El Fejhi, a obe ekipe traže prvu pobedu u novoj sezoni.

РОНАЛДО ФРУСТРИРАН ПОСЛЕ ЈОШ ЈЕДНОГ ПОРАЗА ОД МИТРОВИЋА И ДРУЖИНЕ: Може ли Стојковић зауставити Португалца који је једина светла тачка тима

FOTO: Profimedia

Domaćini su doživeli tesan poraz od El Tavuna sa 1:0 na otvaranju sezone, dok su gosti oigrali neodlučeno 1:1 protiv El Raeda.

Nasr je prošlu sezone završio sa 14 bodova zaostatka za osvajačem duple krune, Hilalom naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića. Pet godina traje čekanje za naslovom šampiona "vitezova iz Nadžda".

Prošla sezona ostavila ih je bez ijednog trofeja, a to se nastavilo i na startu ove kada su izgubili od Hilala u Superkupu, gde su 17. avgusta poraženi od El Hilala sa 4:1.

Kristijano Ronaldo, koji je postigao gol u Superkupu, ali je napustio teren u frustraciji nakon meča, bio je strelac i u remiju protiv El Raeda. Međutim, ekipa Luisa Kastra nije uspela da održi vođstvo, pošto je skrivila penal koji je realizovao Mohamed Fuzair.

Nasr je dominirao protiv Fejhe u poslednje vreme, pobedivši u 12 od 17 mečeva između dve ekipe, uključujući i poslednja četiri.

Grčki stručnjak Hristos Kontis zamenio je na klupi Fejhe našeg Vuka Rašovića, ali je u timu "mandarina" ostao bivši reprezentativni golman Srbije Vladimir Stojković.

Fejha je u seriji od četiri pobede na svom terenu, ali tome se verovatno primakao kraj, pošto je Nasr znatno kvalitetniji sastav od domaćina.

NAŠ TIP: 2&2-4 (kvota 2,08)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu