DOMAĆIN JE BIO IMPRESIVAN U PRVOM KOLU: Lids je pregažen, da se pripremi Stouk

O. M.

27. 08. 2024. u 11:52

Midlzbro dočekuje Stouk Siti u drugom kolu engleskog Liga kupa na stadionu Riversajd.

ДОМАЋИН ЈЕ БИО ИМПРЕСИВАН У ПРВОМ КОЛУ: Лидс је прегажен, да се припреми Стоук

Profimedia

Boro u ovaj meč ulazi nakon remija 2:2 sa Portsmutom u Čempionšipu u subotu, dok je Stouk poražen kod kuće sa 2:1 od Vest Bromič Albiona istog popodneva u istom takmičenju.

Domaćin je relativno dobro započeo sezonu, sakupivši četiri boda iz svoja tri meča i zauzeo deveto mesto na tabeli, samo bod manje od pozicija koje vode u plej-of.

Ekipa Majkla Karika pobedila je Svonsi u prvom kolu, ali je potom izgubila sa 1:0 u Derbiju pre nego što su remizirali 2:2 kod kuće protiv Portsmuta.

Boro je u subotu bio na nekoliko trenutaka od poraza, ali im je penal Tomija Konveja u 90. minutu omogućio da prisvoje deo plena na stadionu Riversajd.

Midlzbro je bio impresivan u prvom kolu Liga kupa, pobedivši Lids Junajted sa 3:0.

Prošlo je tačno 20 godina od istorijskog osvajanja Liga kupa, do koga su Boro predvodili Garet Sautgejt, Gaicka Mendijeta, Ugo Ehijogu, Budevajn Zenden, Žuninjo Paulista. Malo je verovatno da ova ekipa u kojoj nema zvučnih imena može da ponovi taj uspeh, ali posle demoliranja Lidsa, Stouk ne bi trebao da predstavlja preveliki izazov za četu Majkla Karika.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom