"ČEKIĆARIMA" LEŽE KUP-TAKMIČENJA: "Trešnjice" sa novim napadačem u novoj sezoni

O. M.

28. 08. 2024. u 13:37

DRUGO kolo engleskog Liga kupa donosi dva premijerligaška derbija, a u jednom od njih sastaće se Vest hem i Bornmut.

ЧЕКИЋАРИМА ЛЕЖЕ КУП-ТАКМИЧЕЊА: Трешњице са новим нападачем у новој сезони

Foto: Profimedia

Žulen Lopetegi je nedavno zamenio Dejvida Mojsa na klupi "čekićara", a Škot je Kataloncu ostavio u amanet nekoliko prilično uspešnih sezona kada je reč o kup-takmičenjima.

Vest hem je u poslednje tri godine stizao do finala, polufinala i četvrtfinala evropskih kupova, dok su na domaćoj kup-sceni ostvarili dva četvrtfinala, po jedno u FA kupu i Liga kupu.

Kad je reč o prvenstvu, Vest hem je počeo nešto lošije, porazom od Aston vile, ali se iskupio pobedom u malom londonskom derbiju protiv Kristal palasa.

Čekićari su se uoči nove sezone pojačali sa nekoliko zvučnih imena, uključujući talentovaog Brazilca Giljermea koji je stigao iz Palmeirasa, kao i Arona Van-Bisaku iz Mančester junajteda i Niklasa Filkruga iz Borusije Dortmund.

Bornmut je na startu Premijer lige odigrao dva puta po 1:1, protiv Notingem foresta kada je u završnici spasao bod i protiv Njukasla kada je u poslednjih 15 minuta ostao bez dva.

Trešnjice su u ovu sezonu ušle bez dominika Solankea koji je za 70 miliona evra prešao u Totenhem. Umesto njega doveden je za mnogo manje novca novopečeni brazilski reprezentativac Evanilson iz Porta, ostaje da se vidi da li će on uspeti da nadoknadi Solankeovih dvadesetak golova po sezoni kojima je održavao Bornmut konkurentim timom u Engleskoj.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe