PREMIJER LIGA OVO NIKADA NIJE VIDELA: Liverpul i Arne Slot ispisuju istoriju protiv Notingema

O. M.

14. 09. 2024. u 09:08

LIVERPUL i Notingem Forest sastaju se u subotu od 16 časova na "Enfildu". Ovaj meč igra se u okviru četvrtog kola Premijer lige.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА ОВО НИКАДА НИЈЕ ВИДЕЛА: Ливерпул и Арне Слот исписују историју против Нотингема

Foto Profimedia

Fudbaleri Liverpula sjajno su otvorili novu sezonu. Zabeležili su sve tri pobede i jedina su ekipa Premijer ligi koja nije primila gol. Njihova odbrana funkcioniše besprekorno, a napadači su veoma efikasni.

U gostima su pobedili Ipsvič sa 2:0 i Mančester junajted sa 3:0, dok su kod kuće savladali Brentford sa 2:0. Novi trener Arne Slot predstavio se navijačima na najbolji mogući način. Odmah je uspostavio odličan odnos sa igračima, tako da ekipa nije morala da prolazi kroz period prilagođavanja.

Egipćanin Mohamed Salah je i ove sezone najbolji igrač tima. Do sada je postigao tri gola i upisao isto toliko asistencija. Isti golgeterski učinak ima i Kolumbijac Luis Dijaz, ali je on tome dodao jednu asistenciju.

S druge strane, fudbaleri Notingem Foresta upisali su jednu pobedu u prva tri kola, ali su i oni neporaženi, jer imaju i dva remija. U svakoj utakmici postogli su po gol, s tim što su protiv Sautemptona ostali neporaženi, dok su od Bornmuta i Vulvsa primili po jedan.

Trenutno su na devetom mestu sa pet osvojenih bodova.

Morgan Gibs-Vajt i Kalum Hadson-Odoj su najbolji igrači Notingem Foresta, dok je Kris Vuds najefikasniji sa dva pogotka.

Njihova defanzivna linija solidno funkcioniše na početku nove sezone. Nekadašnji junior Liverpula Šej Vilijams je ofanzivni bek, veoma aktivan i podjednako dobar na oba kraja terena, a biće posebno motivisan da se pokaže protiv svog bivšeg kluba.

Nijedan menadžer nikada nije sačuvao mrežu u svoja prva četiri meča u istoriji Premijer lige. Štaviše, poslednji menadžer čiji tim je pobedio u prva četiri kola je bio MAurisijo Sari sa Čelsijem 2018. godine. Pored toga, prošla je puna decenija od kada je Liverpul poslednji put doživeo poraz kod kuće odmah posle reprezentativne pauze, u septembru 2014. godne izgubio je od Aston vile. 

NAŠ TIP: NG (kvota 2,00)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao