GOSTI SE GOSTE: Real je večerašnjeg rivala savladao na poslednja četiri međusobna duela

V.M.

29. 08. 2024. u 09:47

MADRIĐANI će u okviru trećeg kola španske La lige gostovati na "Gran Kanariji", gde će ih ugostiti Las Palmas (21.00).

ГОСТИ СЕ ГОСТЕ: Реал је вечерашњег ривала савладао на последња четири међусобна дуела

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je osvojio UEFA Superkup pobedom nad Atalantom (2:0), očekivalo se da Real dominantno otvoriti prvenstvo, pošto mu je raspored poprilično lagan, ali "kiksnuo" je već u prvom kolu protiv Majorke (1:1).

To je bio neočekivan rezultat za "kraljevski klub", ali brzo se vratio na pobedničku stazu savladavši Valjadolid sa 3:0. Golove su postigli Valverde, Dijaz i supertalentovani Endrik koji se na najbolji mogući način predstavio publici na "Santijago Bernabeu".

Što se tiče tabele, Real zaostaje pet bodova za vodećom Barselonom koja je odigrala meč više, tako da danas ima lepu priliku da smanji tu prednost i održi korak za Kataloncima jer igra protiv "redovne mušterije", Las Palmasa.

Izabranici Karla Ančelotija su savladali večerašnjeg rivala na poslednja četiri međusobna duela uz veoma impresivnu gol-razliku na tim susretima, 10:1.

Takođe, domaćin nije na dobar način započeo prvenstvo, posle uvodnog remija sa Seviljom (2:2) izgubio je od Leganesa (1:2) i nalazi se tik izvan zone ispadanja na 17. mestu.

Real je daleko kvalitetniji tim od Las Palmasa, a uz to očekujemo i dobru partiju Kilijana Mbapea koji se i dalje nije "upisao" u prvenstvu i zbog toga tipujemo ubedljivu pobedu Madriđana.

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

KAMIONI S NOVCEM KREĆU NA MARAKANU! Crvena zvezda obezbedila neverovatnu zaradu zbog plasmana u Ligu šampiona!