GOLEADA U NAJAVI: Fudbal kakav igraju ovi timovi obećava dosta pogodaka

V.M.

29. 08. 2024. u 11:29

U revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija, Hajdenhajm će na "Fojt areni" ugostiti Heken (20.30).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Фудбал какав играју ови тимови обећава доста погодака

Foto: Profimedia

Na prvom susretu viđena je dosta dobra utakmica, očekivano su obe ekipe igrale "otvoreno" oslonivši se na svoje napadačke sposobnosti, a na kraju je Hajdenhajm slavio sa 2:1, tako da ima lepu prednost pred večerašnji revanš koji će igrati na svom terenu.

Pored te pobede, "crveno-crni" su odlično odradili pripreme, a takođe su pobedama u Kupu Nemačke, odnosno Bundelsigi otvorili domaća takmičenja, tako da se nalaze u sjajnom ritmu.

Hajdenhajm je prošle sezone debitovao u Bundesligi, tako da danas ima priliku da se po prvi put u svojoj istoriji plasira u neko evropsko takmičenje, što mu je samo dodatni motiv na večerašnjem revanšu.

Sa druge strane, Heken ove sezone ne igra na prepoznatljivom nivou, nikako ne uspeva da uhvati zalet i zauzima razočaravajuće osmo mesto na tabeli švedskog prvenstva posle 20 odigranih kola.

Što se tiče Lige konferencija, kvalifikacije je započeo od drugog kola i prvo je bio bolji od Didelanža (6:2, 6:1), a zatim i Paidea (6:1, 1:1).

Iz utakmica Hekena se vidi da je u pitanju ekipa koja igra na veliki broj golova i na poslednjih šest njegovih mečeva u svim takmičenjima oba tima su tresla mrežu.

Večeras očekujemo sličan meč onom prvom i tipujemo novu goleadu.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGO SU NAS OMALOVAŽAVALI! Uroš Spajić, kapiten koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona: Mi, osporavani, pregazili smo Bode!