DUŠAN TADIĆ NEPREPOZNATLJIV: Proslavljeni srpski fudbaler i dalje nije zatresao mrežu ove sezone!

V.M.

30. 08. 2024. u 09:31

ČETVRTO kolo turske Superlige otvoriće Fenerbahče i Alanjaspor koji se sastaju na stadionu "Šukru Saračoglu" od 20 časova.

ДУШАН ТАДИЋ НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Прослављени српски фудбалер и даље није затресао мрежу ове сезоне!

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Fener je preko leta napravio velike promene u timu, a svakako najzvučnije pojačanje je ono kraj aut-linije jer ih je preuzeo legendarni Žoze Morinjo koji za cilj ima da vrati titulu u "plavo-žuti" deo Istanbula nakon 11 dugih godina.

On na svom raspolaganju ima sjajan tim, a njegovu silinu videli smo proteklog vikenda kada je turski velikan "samleo" Rizespor sa 5:0, a u centru pažnje bio je vezni fudbaler i nekadašnji reprezentativac Brazila Fred koji je postigao tri gola.

Fenerbahče trenutno jeste prvi sa sedam sakupljenih bodova, ali je odigrao po meč više od glavnih rivala u borbi za titulu Galate i Bešiktaša, koji imaju po šest poena na svom saldu.

Što se tiče Evrope, pored osvajanja titule cilj Fenera bio je plasman u Ligu šampiona, ali zaustavljen je već u trećem kolu kvalifikacija protiv Lila na veoma dramatičan način, izgubivši u produžecima revanša koji je igrao pred svojim navijačima, iako je imao igrača više i moraće da se zadovolji igranjem u Ligi Evrope.

Takođe, ono što vredi napomenuti je da doskorašnji kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić ne pruža partije na prepoznatljivom nivou, jeste podelio tri asistencije do sada, ali nije postigao nijedan gol na sedam odigranih utakmica, a glavni razlog za to može biti činjenica da ga je Morinjo "skinuo" sa penala koje sada izvodi Edin Džeko.

Rival njegovom timu u četvrtom kolu biće Alanja koja je osvojila dva boda do sada. Remizirala je sa Ejupom i Goztepeom pored poraza od Bašakšehira, a vredi napomenuti da je na svakom od tih mečeva prolazna bila igra gol-gol, tako da su pogoci česta pojava na utakmicama gostujućeg tima.

Fenerbahče je daleko kvalitetniji tim, a uz to je slavio na tri od minula četiri međusobna duela sa Alanjom i očekujemo da to ponovo bude slučaj.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?