VELIKAN PONOVO U PROBLEMU: Ne samo da nije osvojio bod, već nije postigao nijedan gol do sada!

V.M.

30. 08. 2024. u 10:20

TREĆE kolo francuske Lige 1 otvoriće Lion i Strazbur koji se sastaju na "Grupama stadionu" od 21.00.

ВЕЛИКАН ПОНОВО У ПРОБЛЕМУ: Не само да није освојио бод, већ није постигао ниједан гол до сада!

Foto Profimedia

Navijači Liona i dalje imaju traume od prošle sezone u kojoj su nakon katastrofalnog početka kampanje tavorili na dnu tabele, a kako su započeli novu sezonu, slična im se sudbina smeši, jer su u uvodna dva kola doživeli ubedljive poraze.

U potpunosti su ih nadigrali Ren i Monako, a posebno poražavajuća stavka je to da "dečaci" nisu postigli nijedan gol na tim utakmicama uz čak pet primljenih pogodaka.

Evidentno je da postoje određeni problemi u redovima Liona i menadžer Pjer Saž mora pronaći način da ih pod hitno reši kako ubrzo ne bi postao bivši, pošto je uprava kluba prošle sezone pokazala da vrlo lako menja trenere.

Takođe, vredi napomenuti da Lion od sezone 1992/93. nije izgubio prve tri ligaške utakmice i danas će biti oran da ne dozvoli da se to ponovi.

Sa druge strane, Strazbur je dosta solidno započeo kampanju, osvojio je četiri boda na uvodna dva meča u kojima je upisao remi sa Monpeljeom (1:1) uz pobedu nad Renom (3:1).

Gosti su poznati po tome da im je vlasnička struktura ista kao Čelsijeva, tako da im londonski velikan često prosleđuje igrače na pozajmicu, a najskoriji primer toga je naš Đorđe Petrović koji je izgubio status prvotimca u redovima "plavaca" i ove sezone će braniti za Strazbur.

Prošle godine ovi timovi su se sastali tri puta, a zanimljivo je to da je na svakom meču slavio tim koji je igrao na svom terenu.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac