POPRAVNI ZA "ŠEŠIRDŽIJE": Pre tri dana KPR je imao više sreće sa "kreča"

O. M.

30. 08. 2024. u 12:03

KPR gostuje Lutonu u okviru četvrtog kola engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 21.00 na stadionu "Kenilvort roud" u Lutonu.

ПОПРАВНИ ЗА ШЕШИРЏИЈЕ: Пре три дана КПР је имао више среће са креча

Profimedia/ IMAGO

Ovo će biti drugi susret istih ekipa za samo tri dana. U utorak su se sastali u Londonu gde je u okviru trećeg kola Liga kupa KPR pobedio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Luton je do sada u prvenstvu odigrao tri meča, a zabeležio je jedan remi i dva poraza. Tim ima gol-razliku 1:5. Kod kuće su izgubili sa 4:1 od Barnlija na otvaranju sezone, dok su u gostima odigrali 0:0 sa Portsmutom i izgubili sa 1:0 od Prestona.

Računajući i završnicu Premijer lige prošle sezone, "šeširdžije" su u seriji od devet prvenstvenih utakmica bez pobede, odnosno 10 u svim takmičenjima.

KPR je do sada odigrao tri meča, uz dva remija i jedan poraz i gol-razliku 4:6. Jedini poraz doživeli su kod kuće dok su u gostima oba puta remizirali, protiv Plimuta i Šefild junajteda.

Luton je i pre tri dana u gostima bio bliži pobedi u 90 minuta, a sada kod kuće je favorit i verujemo da će "šeširdžije konačno prekinuti niz bez pobede.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac