ARNE SLOT PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: Nijedan od od poslednjih devet menadžera Liverpula nije uspeo jednu stvar

O. M.

01. 09. 2024. u 08:20

FUDBALERI Mančester junajteda i Liverpula sastaće se u derbiju trećeg kola engleske Premijer lige. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

АРНЕ СЛОТ ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Ниједан од од последњих девет менаџера Ливерпула није успео једну ствар

FOTO: Tanjug/AP

Posle nesigurne pobede nad Fulamom u prvom kolu, gde je novi član "crvenih đavola" Džošua Zirkzi brzo postao miljenik navijača, Mančester junajted je pretrpeo razočarenje na "Amek stadionu" prošlog vikenda.

Zirkzi, koji je bio heroj u prethodnoj utakmici, postao je tragičan pošto je Junajted izgubio sa 2:1 od Brajtona. Golovi bivšeg igrača Junajteda Danija Velbeka i Žoaa Pedra obezbedili su pobedu Brajtonu. Očigledni pogodak Alehandra Garnača je poništen jer je loptu dodirnuo, želeći da potvrdi gol, Zirkzi koji je bio u ofsajdu.

Bio je to drugi poraz Mančester junajteda u samo tri takmičarske utakmice ove sezone, nakon poraza na penale od Mančester sitija u Komjuniti šildu.

Liverpul je, sa druge strane, dobro počeo sezonu pod novim menadžerom Arneom Slotom. "Crveni" su pobedili u obe prve utakmice u Premijer ligi, postigavši četiri gola i ne primivši nijedan. Posle pobede od 2:0 nad Ipsvič taunom, Liverpul je nastavio sa još jednom pobedom od 2:0 protiv Brentforda, golovima Luisa Dijaza i Mohameda Salaha.

Slot se priprema za svoju prvu takmičarsku utakmicu protiv Mančester junajteda, suočavajući se sa istorijskim izazovom. Nijedan od poslednjih devet menadžera Liverpula nije pobedio u prvoj takmičarskoj utakmici protiv Junajteda.

Međutim, Slot je jedan od samo četiri menadžera koji su pobedili u obe prve utakmice Premijer lige ove sezone, što mu je dalo samopouzdanje uoči ovog ključnog susreta.

Osim toga, Liverpul je nedavno pobedio Junajted sa ubedljivih 3:o u prijateljskoj utakmici na tlu SAD. Strelci su bili Fabio KArvaljo, Kertis Džouns i Kostas Cimikas.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO ZBOG ČEGA JE SRBINU ODUZETA MEDALJA U PARIZU: Ovaj potez ih otkrio