GARANTOVANI GOLOVI: Ove dve ekipe još nisu sklopile sve kocke u odbrani

O. M.

31. 08. 2024. u 09:40

U utakmici trećeg kola engleske Premijer lige sastaće se Lester i Aston Vila. Utakmica se igra u subotu od 16 časova.

ГАРАНТОВАНИ ГОЛОВИ: Ове две екипе још нису склопиле све коцке у одбрани

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je obezbedio remi kod kuće sa Totenhemom na premijeri nakon povratka u Premijer ligu, Lester je pretrpeo razočaranje prošlog vikenda porazom od Fulama od 2:1 na "Krejven kotidžu". 

Lester se vratio sredinom nedelje ubedljivom pobedom od 4:0 nad Tranmer roversima u Liga kupu. Golovima debitanta Ajua, Mavididija, Ndidija i Vinksa obezbedili su prvi trijumf Stiva Kupera kao menadžera Lestera.

S druge strane, Aston vila nije uspela da ponovi pobedu iz prvog kola protiv Vest hema, izgubivši od Arsenala 2:0 prošle subote na svom "Vila parku". Prošle sezone pobedila Arsenal i kod kuće i u gostima, Vila se ovog puta mučila da iskoristi svoje šanse.

Votkins je propustio ključnu šansu u prvom poluvremenu, a njegov udarac glavom u drugom poluvremenu je Rej sjajno odbranio, sve pri rezulttu 0:0. Da je jedna od tih šansi realizovana, ko zna ka kobi se utakmica dalje razbijala, ali sada je kasno za igrače Aston vile da misle o propuštenim prilikama. 

Menadžer Unaj Emeri moraće da popravi stvari u odbrani više nego u napadu, jer je Vila sada vezala sedam takmičarskih utakmica, računajući i prošu sezonu, na kojima nije uspela da sačuva mrežu. Tim pre što je Lester postiga bar po jedna gol na 13 od poslednjih 15 susreta sa Aston vilom.

Lošije odbrane obeju ekipa, kao i generalno napadački orijentisana igra, garantuju golove, biće ih verovatno u mrežama oba tima, a mi mislimo da će bar jedna od ekipa postići dva ili više

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!