"JORGANDŽIJE" JOŠ TRAŽE PRAVU FORMU: Bilbao nije impresionirao protiv Valensije, ali pišu se bodovi

O. M.

31. 08. 2024. u 10:04

Atletik Bilbao dočekuje Atletiko Madrid, na stadionu "San Mames", u subotu od 19 časova, u okviru četvrtog kola španske La lige.

ЈОРГАНЏИЈЕ ЈОШ ТРАЖЕ ПРАВУ ФОРМУ: Билбао није импресионирао против Валенсије, али пишу се бодови

Foto Profimedia

Bilbao u ovaj meč ulazi nakon pobede od 1:0 protiv Valensije u sredu, dok je Atletiko odigrao nerešeno bez golova protiv Espanjola na svom stadionu.

Iako predstava protiv Valensije nije bila impresivna, Atletik je uspeo da dođe do tri boda zahvaljujući golu Benata Pradosa u 45. minutu. Prethodno su izgubili od Barselone dok su na startu sezone odigrali 1:1 protiv Hetafea.

Ekipa je u odnosu na prošlu sezonu pojačana sa tri nova igrača, od kojih je najvažniji dolazak Alvara Đala, ali najveće "pojačanje" ipak je ostanak Nika Vilijamsa, za kojeg su interesovanje pokazali Barselona, Arsenal i Liverpul.

Atletiko Madrid je neporažen u La ligi ove sezone, ali još nisu u punoj formi. Ekipa Dijega Simeonea remizirala je 2:2 sa Viljarealom u prvom kolu, a zatim je pobedila Đironu sa 3:0 prošlog vikenda pre remija bez golova protiv Espanjola.

NAŠ TIP: X (kvota 3.30)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac