"ŠUMARI" PALI SA BELE TAČKE: Vulverhempton traži prve bodove u sezoni

O. M.

31. 08. 2024. u 10:33

NOTINGEM dočekuje Vulverhempton od 16 časova na stadionu "Siti graund".

ШУМАРИ ПАЛИ СА БЕЛЕ ТАЧКЕ: Вулверхемптон тражи прве бодове у сезони

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je sakupio četiri boda iz prva dva kola, remijem protiv Bornmauta kod kuće i pobedom na strani protiv Sautemptona. S druge strane, Volvsi su upisali dva poraza, ali mora se priznati da su imali težak raposred, jer su igrali protiv Arsenala i Čelsija od koga su ipak izgubili preterano visokim rezultatom - 2:6.

Pobedu Forestu na "Sent Meriju" obezbedio je novopečeni reprezentativac Engleske Morgan Gibs Vajt, nekadašnji ljubimac navijača Vulvsa. Na žalost navijača Notingema "šumari" su posle ovog trijumfa ispali iz Liga kupa nakon što je bolji od njih posle jedanaesteraca bio Njukasl. Srpskki reprezentativac Nikola Milenković bio je jedan od sigurnih realizatora, ali su neprecizni bili Sangare i Taivo.

Istovremeno, igrači Vulverhemptona pobedili su Barnli i tako pokazali da ihviok poraz od Čelsija ipak nije preterano uzdrmao.

Vulvsi su primili bar po jedan gol u prvim poluvremenima svih prethodnih osam utakmica odigranih na strani, a poslednji put su se neporaženi vratili sa gostovanja u aprilu, kada su odigrali 2:2 upravo sa Notingemom.

NAŠ TIP: X (kvota 3,65)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMINUO MLADI GLUMAC: Spasioci pola sata pokušavali da ga ožive