BARSELONI SE OVO NIJE DESILO PET GODINA: Lider bez jednog od ključnih igrača juri novi rekord

O. M.

31. 08. 2024. u 11:35

BARSELONA će pokupšati da zadrži stoodstotan učinak u Ligi, kada se u četvrtom kolu sastane sa Viljarealom.

БАРСЕЛОНИ СЕ ОВО НИЈЕ ДЕСИЛО ПЕТ ГОДИНА: Лидер без једног од кључних играча јури нови рекорд

FOTO: AP/Tanjug

Dani Olmo je postigao gol na svom debiju u Barseloni kojim je doneo pobedu posle preokreta nad Rajom Valjekanom u prethodnom kolu. Tako je Barsa sve tri utakmice u Ligi ove sezone završila identičnim rezultatom, pobedom od 2:1. 

Pomalo, ako ne i mnogo, iznenađujući podatak je da je ovo prvi put još od sezone 2018/19 da je gigant iz španske pokrajine Katalonije počeo sezonu sa tri pobede u nizu. Barsa je jedini tim u Ligi sa sve tri pobede, ali trenera Hansija Flika brine povreda Marka Bernala, dok su van stroja, na duži ili kraći period, Ansu Fati, Arauho, Gavi, De Jong...

Naredni protivnik možda je idealan u tim uslovima, jer Valjadolid je gotovo pa redovna mušteija, samo dva puta je osvojio po bod u poslednjih 17 susreta sa Barsom pa ni sada ne treba očekivati neko iznenađenje, uprkos kadrovskim problemima Hansija Flika.

Pobeda u Valjadolida ovde, kao što njihov ogroman status autsajdera sugeriše, bila bi potpuni šok, ali oni su do sada imali prilično pristojan početak sezone. Očekivano su izgubili od Real Madrida, ali su savladali Espanjol, dok im se Leganjesu prošlom kolu provukao sa 0,09 odsto očekivanih golova, uspeli su da izbore remi bez golova.

NAŠ TIP: NG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)