TIGROVI NE ZNAJU ZA POBEDU: "Oštrice" bez poraza posle četiri kola

O. M.

13. 09. 2024. u 10:34

HAL će u petak veče ugostiti Šefild junajted u okviru petog kola Čempionšipa.

ТИГРОВИ НЕ ЗНАЈУ ЗА ПОБЕДУ: Оштрице без пораза после четири кола

Foto: Profimedia

Navijači Hala nisu bili srećni zbog odluke kluba da letos smeni menadžera Lijama Roseniora, a kako "tigrovi" igraju pod novom upravom, čini se da su fanovi možda bili u pravu.

Tim Volter je osvojio samo tri boda u prve četiri utakmice na dužnosti menadžera, uz jedan poraz u gostima od Lidsa. Tigrovi su sezonu otvorili sa tri uzastopna remija, protiv Bristol sitija, Plimuta i Milvola, u utakmicama gde su bili favoriti.

Posebno je zabrinjavajuće to što su postigli samo dva gola, od kojih je jedan bio penal u samoj završnici prve utakmice u sezoni. Dovođenje novih igrača kao što su Kejsi Palmer i Abu Kamara bi moglo da pomogne u poboljšanju napada, ali oni tek treba da se uigraju s ostatkom ekipe. Uz to, Palmer je i dalje sa Jamajkom na reprezentativnoj dužnosti.

Trenutno je najvažnije da se pobedi na bilo koji način, kako bi se uhvatio priključak sa vrhom, jer ambicija Hala je borba za plasman u Premijer ligu.

Posle lošeg nastupa u Premijer ligi, Šefild junajted je napravio nekoliko pametnih pojačanja. Iako su sezonu počeli sa -2 boda zbog kršenja finansijskih pravila, trenutno su na šestom mestu sa dobrim izgledima da se umešaju u borbu za povratak u Premijer ligu.

Nadoknadili su razočaranje gubitkom prednosti od dva gola protiv Kvins Park Rendžersa na Bramal lejnu remijem protiv Noriča i pobedom od 1:0 protiv Votforda, koji je prethodno pobedio u prva tri meča lige. Pobeda u petak mogla bi da ih stavi na drugo mesto.

Kris Vajlder je očigledno ukomponovao tim koji je sposoban i da se bori za titulu. Hal jeste dobar tim, ali je Šefild ipak kvalitetniji, a na strani "oštrica" je i trenutna forma, što ukazuje na to da ćemo ovde videti pobedu gostiju.

NAŠ TIP: 2  (kvota 2,18)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?