TREBALO BI DA BUDE GOLOVA: Današnji rivali su prošle sezone igrali izuzetno zanimljive mečeve

V.M.

02. 09. 2024. u 09:10

U okviru trećeg kola Segunde gledaćemo obračun nekadašnjih prvoligaša kada Eibar na "Ipurui" bude dočekao Levante (19.00).

ТРЕБАЛО БИ ДА БУДЕ ГОЛОВА: Данашњи ривали су прошле сезоне играли изузетно занимљиве мечеве

Foto Profimedia

Eibar ponovo u sezonu ulazi sa najvišim mogućim ciljem, a to je povratak u elitu. Prošle mu je izmakao jer ga je u polufinalu plej-ofa iznenadio Real Ovijedo, a ove godine će domaćini pokušati automatski da se plasiraju u viši rang i može se reći da imaju tim sposoban za to.

Kampanju su otvorili na pravi način, trijumfom nad Kastolonom pred svojim navijačima (1:0), dok su u drugom kolu takođe igrali odlično i vodili sa 2:0 protiv Rasing Santandera, međutim, pri kraju meča im je pala koncentracija i primili su dva brza gola, pa su ostali bez čitavog plena.

Ono što je zanimljivo u Segundi je to da je samo Ueska upisala tri pobede u uvodna tri kola, tako da ukoliko Eibar slavi na večerašnjm susretu, može da se popne čak na drugo mesto na tabeli.

Sa druge strane, Levante takođe ne zna za poraz u uvodna dva kola. Prvo je savladao Hihon sa 2:1 na strani, da bi nakon toga remizirao sa Kadizom pred svojim navijačima (1:1).

Popularne "žabe" takođe planiraju da se bore za mesta koja vode u La ligu i sigurno je da imaju kvalitet da zauzmu bar neko od mesta koja vode u plej-of za elitu.

Prošle sezone ovi bivši prvoligaši su odigrali dva zanimljiva duela, u Valensiji je bilo 2:2, dok je na "Ipurui" bilo 3:1 za Eibar.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)