"CRNO-BELI" MOGU DO PRVOG MESTA: Nakon sedam odigranih utakmica jedina su neporažena ekipa u ligi!

V.M.

02. 09. 2024. u 09:35

POSLEDNjU utakmicu osmog kola rumunske Lige 1 odigraće Univerzitatea Kluž i Dinamo Bukurešt koji se sastaju na "Kluž areni" od 20.30.

ЦРНО-БЕЛИ МОГУ ДО ПРВОГ МЕСТА: Након седам одиграних утакмица једина су непоражена екипа у лиги!

Foto: Profimedia

Domaćin igra odlično na startu nove sezone, jedini je neporažen tim u ligi nakon sedam odigranih kola u kojima je sakupio 15 bodova i zauzima drugo mesto, koje danas lako može postati prvo jer je izjednačen po broju osvojenih bodova sa trenutno vodećim imenjakom iz Krajove.

Osnova odličnih rezultata "crno-belih" je čvrsta odbrana, primili su samo četiri gola do sada, a naspram toga su 12 puta pronalazili put do mreže rivala.

Takođe, vredi napomenuti da Univerzitatea igra odlično i kod kuće i na dva odigrana meča pred svojim navijačima upisala je pobede protiv Hermanštata i Šepšija (3:1 i 3:0).

Sa druge strane, Dinamo je jedva izbegao relegaciju prošle sezone, dok ove igra znatno bolje i trenutno je treći na tabeli sa 12 bodova na svom saldu.

Igraju veoma ofanzivan, otvoren fudbal sa velikim brojem pogodaka, a najbolje o tome svedoči njihova gol-razlika, 16:10, i na njihovim mečevima pada najviše golova u čitavoj ligi.

Ono što je zanimljivo na duelima ovih timova je to da često igraju remije i čak tri puta su odigrali nerešeno na poslednjih pet međusobnih susreta.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)