SKUPOCENA POJAČANJA NIKAKO DA PRORADE: "Zeleno-beli" nisu dali nijedan gol u uvodna dva kola!

V.M.

02. 09. 2024. u 10:45

FUDBALERI Elčea će večeras tražiti svoje prve ovosezonske bodove kada u okviru trećeg kola La lige 2 budu ugostili Kordobu na stadionu "Manuel Martinez Valero" (21.30).

СКУПОЦЕНА ПОЈАЧАЊА НИКАКО ДА ПРОРАДЕ: Зелено-бели нису дали ниједан гол у уводна два кола!

FOTO: Profimedia

Elče je veoma loše ušao u novu sezonu, doživeo je uzastopne poraze u uvodna dva kola, a da stvar bude još gora, nije postigao nijedan gol na tim mečevima. Prvo ga je savladala Ueska sa 1:0, dok je istim rezultatom u drugom kolu bolji od njega bio i Albasete.

To su bili dosta šokantni rezultati za domaćina ako se uzme u obzir da je preko leta dosta ojačao tim i doveo nekoliko dobrih pojačanja, od kojih se najviše ističe Nikolas Kastro koji je plaćen Gentu čak tri miliona evra, svota velika za ekipu iz druge lige.

Danas će "zeleno-beli" imati odličnu priliku da osvoje prve bodove u sezoni, jer im na noge dolazi novajlija u Segundi, ekipa Kordobe.

Za razliku od Elčea, ona ima jedan bod na svom saldu, a njega je osvojila u prošlom kolu protiv Burgosa (2:2), nakon uvodnog poraza od Mirandesa (0:1).

Obe ekipe će večeras biti motivisane jer se nalaze u zoni ispadanja i pobedama bi pobegle iz nje, jer je prvi tim iznad crte Kadiz koji je sakupio samo dva boda do sada.

Verujemo da je došlo na red da Elčeova pojačanje "prorade" i očekujemo da će upisati prvu ovosezonsku pobedu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!