OČEKUJTE MALO GOLOVA: "Vukovi" igraju izuzetno tvrdo u poslednje vreme

V.M.

02. 09. 2024. u 11:15

U 13. kolu argentinske Profesional lige fudbaleri Himnasija La Plate će ugostiti Argentinos juniorse na stadionu "Huan Karmelo Zariljo" (22.00).

ОЧЕКУЈТЕ МАЛО ГОЛОВА: Вукови играју изузетно тврдо у последње време

Foto: Profimedia

Domaćin se nalazi u ozbiljnom naletu uoči večerašnjeg susreta, igra veoma dobro u poslednje vreme i na minula četiri duela u svim takmičenjima ostvario je tri pobede uz remi.

Atmosfera u redovima Himnasije je odlična i evidentno je da se "tvrd" fudbal koji forsira Leonardo Madeljon počeo isplaćivati nakon nešto slabijeg starta sezone.

Ipak, ono što muči "vukove" je to da dosta slabo nastupaju pred svojim navijačima, poslednji trijumf kod kuće ostvarili su još sredinom juna i od tada su na naredna tri susreta na "Huan Karmelo Zarilju" postigli samo jedan gol.

Sa druge strane, Argentinos juniorsi su u dosta lošem ritmu, nisu slavili više od mesec dana i na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima doživeli su tri poraza uz dva remija.

"Tajfun sa Bojake" nikako da izađe iz krize, a posebno poražavajuć podatak je to da na tih pet utakmica nije postigao samo jedan gol, i to u kupu u porazu od Hurakana.

Što se tiče tabele, domaćini su trenutno 13. dok gosti zauzimaju 22. mesto u Profesional ligi.

Iako ovi timovi umeju da se "raspucaju" kada igraju međusobno, forma i nastupi u poslednje vreme nam ne daju naznaku na tako nešto i tipujemo da će biti malo pogodaka.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti