OBA TIMA SE NALAZE U DOBROJ FORMI: Čiji niz nepobedivosti će večeras biti prekinut?

V.M.

02. 09. 2024. u 12:30

U okviru 13. kola argentinske Profesional lige fudbaleri Godoj Kruza će tačno u ponoć ugostiti Sentral Kordobu na "Malvinas Argentinasu".

ОБА ТИМА СЕ НАЛАЗЕ У ДОБРОЈ ФОРМИ: Чији низ непобедивости ће вечерас бити прекинут?

Profimedia

Nakon dosta slabog otvaranja sezone, Godoj Kruz je počeo da igra kvalitetan fudbal. Za vreme avgusta je pružao sjajne partije i na četiri odigrana meča je ostvario tri pobede uz remi i tako se izdigao iz donjeg doma čiji je bio deo sve do ove serije odličnih rezultata.

Sa druge strane, dobro je počeo igrati i Sentral, na poslednja tri meča sakupio je pet bodova, samo je veliki problem za njega to što je na devet mečeva pre toga doživeo čak osam poraza i zbog toga je zacementiran za dno tabele.

Glavni problem za gosta je slaba napadačka igra, postigao je samo deset golova do sada, a danas će mu biti još teže da pronađe put do mreže jer Godoj Kruz ima jednu od najboljih odbrana u ligi sa deset primljenih golova.

Takođe, istorija međusobnih duela je na strani domaćina koji je današnjeg rivala savladao na minula tri međusobna duela, a vredi napomenuti da je svaka ta pobeda dolazila uz kombinaciju golova 0-2, tako da su goleade retka pojava kada igraju ovi rivali.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)