LEGENDA VODI "GALEBOVE" U VIŠI RANG: Torki od marta bez poraza kod kuće

O. M.

03. 09. 2024. u 11:45

TORKI i Čipenam, dva tima u dobroj formi, sastaće se u šestom kolu divizije Jug engleske Nacionalne lige na stadionu "Plejnmur".

ЛЕГЕНДА ВОДИ ГАЛЕБОВЕ У ВИШИ РАНГ: Торки од марта без пораза код куће

Foto: Profimedia

Torki Junajted je najveći favorit za osvajanje Nacionalne lige Jug. Oni su tokom leta dobili nove vlasnike, potpisali su kvalitetna pojačanja, a kao direktor fudbala u klub je došao legendarni Nil Vornok.

Sezona je do sada dobro počela. Posle šest odigranih utakmica, Torki ima četiri pobede, remi i poraz i sa 13 bodova zauzima četvrto mesto na tabeli, dva boda zaostatka za liderom Slouom.

Torki je trenutno u nizu od četiri meča bez poraza, ali je iznenađujuće izgubio bodove protiv Avelija kod kuće tokom vikenda, pokupio je samo bod i prekinuo niz od tri uzastopne pobede.

Završili su samo jednu utakmicu bez postignutog gola i nisu izgubili kod kuće od marta.

Čipenam je prethodne dve sezone završio u sredini tabele. Ovu sezonu su počeli sa dva uzastopna poraza, ali su potom otišli ​​u niz od četiri meča bez poraza.

Posle šest odigranih mečeva, Čipenam ima dve pobede, dva remija i dva poraza i sa osam bodova zauzima 11. mesto na tabeli.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,61)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!