NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za sredu

O. M.

04. 09. 2024. u 08:45

REDAKCIJA Tipa vam je za danas pripremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за среду

Tanjug/AP

Sreda

17.00 Komori - Gambija GG (2,02)

18.00 Tanzanija - Etiopija 1 (1,90)

18.00 Libija - Ruanda 1X&0-2 (1,68)

21.00 Sudan - Niger 1X&2+ (1,81)

Ukupna kvota: 11,67

Komori ulaze u ovaj meč u malo boljoj formi, ali Gambija je napravila značajan napredak poslednjih godina i ima nekoliko velikih imena koja stižu u Kazablanku za ove kvalifikacije. Treba očekivati neizvestan meč, ali i pobedu "škorpiona".

Dok je Etiopija uživala u boljem od ovog meča, Tanzanija ulazi u utakmicu sa Etiopijom posle solidne igre protiv Zambije. S druge strane, Etiopija još ne zna za pobedu u svojoj kvalifikacionoj grupi, ali je taj niz počeo i pre kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i iznosi sada već 11 utakmica.

Etiopija nije uspela da okusi pobedu u 11 uzastopnih takmičarskih utakmica i vidimo da se ovaj niz produžava, a Taifa Stars osvaja sva tri boda.

Otkako je Fudbalski savez Libije početkom oktobra imenovao srpskog stručnjaka Milutina Miću Sredojevića, ekipa je doživela samo jedan poraz na 11 mečeva i to protiv Zelenortskih Ostrva u junu.

Sudan uživa u dobroj formi, što je pokazao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, gde je posle četiri kola neporažen i prvi u grupi ispred favorizovanog Senegala. Gledajući tabelu njihove grupe, ne ide loše ni Nigeru koji je drugi iza Maroka, ali je imao daleko lakše protivnike.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!