ZVEZDA IMA TEŽAK PUT DO LIGE ŠAMPIONA: Tri teške prepreke za srpskog šampiona

O. M.

04. 09. 2024. u 09:06

FUDBALERKE Crvene zvezde igraju protiv Anderlehta u kvalifikacijama za žensku Ligu šampiona.

ЗВЕЗДА ИМА ТЕЖАК ПУТ ДО ЛИГЕ ШАМПИОНА: Три тешке препреке за српског шампиона

Foto: Printskrin

"Crveno-bele" su osvojile duplu krunu u prvenstvu Srbije, prekinuvši dominaciju Spartaka i sada će braniti čast naše zemlje u konkurenciji belgijskog Anderlehta, crnogorske Breznice i Birkirkare sa Malte koja je i domaćin ovog turnira.

Pobednici ova dva para sastaće se u finalu, a bolji iz tog duela ide u drugi krug zajedno sa deset ostalih pobednika i tri nosioca, Slavijom, Romom i Hamarbijem. Sedam pobednika drugog kruga šampionske staze, kao i pet pobednika ligaške staze pridružiće se Barseloni, Lionu, Bajernu i Čelsiju u grupnoj fazi.

TIP DANA: 4+ (kvota 2,02)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!