SRBIN I NEMAC PREPORODILI DANAŠNJE RIVALE: Libija bez poraza od juna, Ruanda šokantni lider kvalifikacija za Mundijal

O. M.

04. 09. 2024. u 13:36

LIBIJA će u svoj prvi meč kvalifikacija za AFKON krenuti u dobrom raspoloženju nakon što je pobedila Bocvanu sa 1:0 u prijateljskom meču tokom vikenda.

СРБИН И НЕМАЦ ПРЕПОРОДИЛИ ДАНАШЊЕ РИВАЛЕ: Либија без пораза од јуна, Руанда шокантни лидер квалификација за Мундијал

Foto: Profimedia

Iako "vitezovi Mediterana" nisu bili epohalno dominantni u napadu, postigavši gol iz zapravo jedine velike šanse na utakmici, bili su impresivni u odbrani, dozvolili su samo tri udarca u okvir gola, od kojih nijedan nije realno predstavljao opasnost.

Otkako je Fudbalski savez Libije početkom oktobra imenovao srpskog stručnjaka Milutina Sredojevića, ekipa je doživela značajan napredak u igrama i rezultatima, pri čemu je pod palicom novog dirigenta pretrpela samo jedan poraz na 11 mečeva od njegovog dolaska.

Za to vreme, tim je zabeležio sedam pobeda i tri remija, a jedini poraz je bio protiv Zelenortskih Ostrva u njihovoj poslednjoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo u junu.

U međuvremenu, Ruanda se snalazi iznenađujuće dobro u kvalifikacijama za Mundijal, gde je prva u svojoj grupi, ispred JAR i Benina na gol-razliku a sa čak četiri boda više od razočaravajuće loše Nigerije.

Od kada je Torsten Spitler preuzeo ekipu, Ruanda je bila odlična u odbrani, primivši samo jedan gol u prvih šest mečeva pod komandom nemačkog stručnjaka.

Ove dve reprezentacije su se susrele ukupno osam puta, a Libija ima mnogo više uspeha, pet pobeda naspram jedne, uz dve neodlučene.

NAŠ TIP: 1X&0-2 (1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

GLADNI I ŽEDNI PREVOZILI PET TONA KOKAINA: Detalji optužnice u Beogradu protiv 20 pripadnika Balkanskog kartela