NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za četvrtak

O. M.

05. 09. 2024. u 08:07

REDAKCIJA Tipa vam je za danas pripremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за четвртак

FOTO: FSS

Četvrtak

20.45 Srbija - Španija 0-2 (1,91)

20.45 Estonija - Slovačka 2 (1,47)

20.45 S. Irska - Luksemburg |XvX (1,63)

21.00 San Marino - Lihtenštajn X&0-2 (3,40)

Ukupna kvota: 15,56

Gore nije moglo za "orlove" na startu Lige nacija. Oslabljena brojnim izostancima, Srbija predvođena novim kapitenom Nikolom Milenkovićem, ugostiće šampiona Evrope i branioca trofeja Lige nacija Španiju.

Severna Irska je pobedila Luksemburg u poslednja dva susreta i ima nešto bolje ukupne rezultate u poslednje vreme. Tačnije, upisala je samo jedan poraz u poslednjih pet utakmica i to od šampiona Evrope sa ubedljivih 1:5. Ali, Luksemburg u poslednje vreme igra fantastično, malo je nedostajalo da se plasira i na Evro, ispali su u baražu. Ovaj meč najbliži je "iksu", ako ne na kraju, onda na poluvremenu sigurno.

Slično je i u utakmici između San Marina i Lihtenštajna, s tim da u ovom duelu ne treba očekivati ni mnogo golova. Izuzev jednog susreta od pre 21 godine kada je bilo 2:2, svi ostali njihovi dueli došli su 0-2 gola.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio