"CRVENI LAVOVI" NISU VIŠE TOPOVSKA HRANA: Ostrvska ekipa demolirana od strane šampiona Evrope

O. M.

05. 09. 2024. u 12:29

REPREZENTACIJA Severne Irske dočekuje Luksemburg na stadionu "Vindzor park" u Belfastu u četvrtak od 20.45 časova u okviru prvog kola Grupe C Lige nacija.

ЦРВЕНИ ЛАВОВИ НИСУ ВИШЕ ТОПОВСКА ХРАНА: Острвска екипа демолирана од стране шампиона Европе

FOTO: EPA

Ove dve reprezentacije nalaze se u grupi sa Bugarskom i Belorusijom, a ako bismo gledali trenutnu formu ekipa, Luksemburg je možda i prvi favorit za promociju u Ligu B.

U prethodnom izdanju im je nedostajalo tako malo, ostali su samo dva boda iza Turske protiv koje su tri puta vodili u Istanbulu da bi na kraju u 87. minutu Juksek postavio konačnih 3:3. Tom pobedom završili bi prvi na kraju i prošli u Ligu B.

"Crveni lavovi" su igrali polufinale baraža za odlazak na Evro, ali ih je eliminisala kvalitetnija ekipa Gruzije. Luksemburg je sakupio rekordnih 17 bodova iz 10 utakmica u grupnoj fazi, uz pet pobeda. Očigledan je napredak poslednjih godina, ali i dalje zaostaju za jačim evropskim timovima. To se najbolje videlo u dvomeču sa Portugalom u kome su Ronaldo i drugovi postigli 15, a nisu primili nijedan gol.

Luksemburg je 2024. počeo sa tri poraza u četiri utakmice, izgubivši 2-0 od Grčke i 3-0 od Francuske i Belgije u poslednje dve prijateljske utakmice. Jedina pobeda u tom periodu bila je 2:1 protiv Kazahstana na svom terenu.

NAŠ TIP: X (kvota 3,25)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

PUTIN OTKRIO KO JE RUSIMA FAVORIT NA AMERIČKIM IZBORIMA: Ako se tako zarazno smeje...