DOMAĆIN BEZ POSTIGNUTOG GOLA ČETIRI UTAKMICE: Gosti su bez poraza skoro godinu dana

O. M.

05. 09. 2024. u 13:10

BELORUSIJA i Bugarska sastaće se u prvom kolu novog izdanja UEFA Lige nacija, u okviru Lige C. Ovaj meč je na programu u četvrtak od 20.45 časova u "ZTE areni" u Zalaegeršegu.

ДОМАЋИН БЕЗ ПОСТИГНУТОГ ГОЛА ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ: Гости су без пораза скоро годину дана

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Belorusija nikada nije učestvovala na svetskom ili evropskom prvenstvu. Nije im uspelo to ni u prethodnom ciklusu, uprkos tome što su osvojili respektabilnih 12 bodova iz 10 grupnih utakmica. Završili su četvrti u svojoj grupi, na samo tri boda od plasmana u baraž.

Otkako je Karlos Alos preuzeo mesto selektora u decembru 2023, Belorusija je zabeležila dve pobede, četiri remija i četiri poraza. Međutim, nisu uspeli da pobede ili postignu gol u četiri dosadašnje utakmice u 2024.

Belorusija je pobedila u poslednja dva međusobna susreta, uključujući i pobedu od 1:0 u prijateljskoj utakmici u februaru 2020.

Slično Belorusiji, ni Bugarska nije uspela da se kvalifikuje za EURO 2024. Posle devet utakmica bez pobede u svim takmičenjima, Mladen Krstajić je dobio otkaz u oktobru 2023. Njegov naslednik Ilian Iliev je stabilizovao tim, obezbedivši jednu pobedu i pet remija u prvih šest utakmica u poslednjih 10 meseci.

Jedina pobeda Bugarske u tom periodu bila je prijateljska pobeda od 1:0 protiv Tanzanije, dok je tim remizirao i protiv Mađarske, Srbije, Azerbejdžana, Rumunije i Slovenije.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

NOVA RADNA MESTA I DUGAČAK SPISAK BENEFITA: Sve o uslovima koje nudi kompanija Mercator-S