HAJKA NA "VUKOVE": Ove dve reprezentacije nikada nisu odigrale 3+ u međusobnim duelima

O. M.

10. 09. 2024. u 10:55

LETONIJE dočekuje Farska Ostrva u drugom kolu Lige nacija.

ХАЈКА НА ВУКОВЕ: Ове две репрезентације никада нису одиграле 3+ у међусобним дуелима

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na "Skonto" stadionu u Rigi od 18 časova u Ligi C4.

Tim Paola Nikolata je izgubio od Jermenije rezultatom 4:1 u svojoj prvoj utakmici u sezoni 2024/25, što je više zbog visine rezultata nego same pobede Jermenije iznenađenje, dok su njihovi gosti odigrali nerešeno 1:1 u priči o dva penala protiv Severne Makedonije.

Farska Ostrva su reprezentacija koja se nikada nije kvalifikovala za veliki turnir. U periodu nakon razočaravajućeg niza u kvalifikacijama za EURO 2024, gde su zabeležili samo dva remija i šest poraza u osam utakmica, Farska Ostrva su leto provela u takmičenju za Baltički kup.

Nažalost, izgubili su oba meča, protiv Estonije i Letonije, produživši svoju lošu formu na samo jednu pobedu u poslednjih 16 međunarodnih nastupa (3 remija i 12 poraza) pod vođstvom Hakana Eriksona.

Erikson je na čelu od decembra 2019. godine i od tada je vodio reprezentaciju kroz poslednja dva ciklusa Lige nacija. Pod njegovim vođstvom, ekipa je izgubila samo dva puta u 12 odigranih utakmica uz pet trijumfa i isto toliko remija, a u prvoj sezoni uspela je da izbori plasman u Ligu C.

Poraz od 4:1 u Jerevanu produžio je godinu za zaborav u 2024. za  "vukove", koji su takođe završili van prva dva na Baltičkom kupu, prvi put od 1996. godine, dok još jednom nisu uspeli da se kvalifikuju za Evropsko prvenstvo, gde su bili jednom, pre 20 godina kao tada najprijatnije iznenađenje.

Nikolato - bivši selektor omladinaca Italije koji je tek u februaru preuzeo uzde - ima samo jednu pobedu iz svojih prvih pet mečeva na čelu sa Letonijom, uz dva remija i isto toliko poraza.

Međutim, jedini uspeh Letonije tokom Nicolato ere do sada je slučajno došao protiv nikog drugog do Farskih Ostrva, koje su savladali sa 1:0 u meču za treće mesto na Baltičkom kupu. Bila je to prva pobeda Letonaca nad Faranima.

Ove dve reprezentacije nikada nisu odigralenj meč sa više od dva postignuta gola, pa ne verujemo ni da će se to sada desiti.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,85) 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Meridian fondacija donirala opremu jedinoj laboratoriji za retke bolesti kod novorođenčadi