POČINJE ERA POSLE SUAREZA: Urugvaj juri šestu utakmicu bez poraza u kvalifikacijama

O. M.

11. 09. 2024. u 07:00

URUGVAJ će otputovati na stadion "Monumental de Maturin" u utorak na kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo 2026. protiv Venecuele.

ПОЧИЊЕ ЕРА ПОСЛЕ СУАРЕЗА: Уругвај јури шесту утакмицу без пораза у квалификацијама

FOTO: AP/Tanjug

Domaćini su na petom mestu sa devet bodova, dok je Urugvaj pet bodova bolji na drugoj poziciji na tabeli KONMEBOL zone.

Navijači Venecuele mogu da budu zadovoljni izdanjem njihovih ljubimaca na Kopa Americi 2024. uprkos porazu na penale u četvrtfinalnoj utakmici protiv Kanade iako se njihova kampanja možda završila slomljenim srcem zbog poraza sa "kreča", . Venecuela je inače grupnu fazu završila sa tri uzastopne pobede nad Ekvadorom, Meksikom i Jamajkom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na nesreću po "vinotinto", samopouzdanje koje je izgradio njihov nastup na Kopa Americi poništeno je teškim porazom od 4:0 u gostima kod Bolivije u četvrtak.

Rezultat je produžio seriju Venecuele bez gostujuće pobede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na 13 mečeva, tako da će biti srećni što se vraćaju u udobnost svog doma.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Venecuela je uzela sedam bodova iz svoje tri utakmice kod kuće u tekućem kvalifikacionom ciklusu, sačuvavši mrežue u svakoj od ta tri meča, protiv Paragvaja, Čilea i Ekvadora.

Urugvaj je na Kopa Amerika imao još uspešniju kampanju od Venecuele, osvojivši treće mesto iz svetskih šampiona Argentine i kolumbije koja je poslednjih meseci u vanserijskoj formi, čak je juče pobedila Argentinu u derbiju kola kvalifikacija, osvetivši im se za poraz u finalu.

Osvojili su "Urusi" svoju grupu i izbacili Brazil u četvrtfinalu, pre nego što su tesno ispali od Kolumbije. Kasnije su pobedili Kanadu na penale i osvojili treće mesto, što je njihov najuspešniji Kopa Amerika od osvajanja turnira 2011.

Kopa Amerika 2024. pokazao se kao poslednji veliki turnir u međunarodnoj karijeri Luisa Suareza nakon što je veteran odigrao poslednju utakmicu za svoju reprezentaciju u remiju bez golova u petak protiv Paragvaja.

Suarez nije uspeo da se upiše u strelce u svom oproštajnom meču, ali se ipak povukao kao rekorder svih vremena svoje zemlje sa 69 golova u 142 nastupa.

Urugvaj, koji je na drugom mestu na tabeli, otpočeće eru posle Suareza odlaskom u Maturin, a gosti će biti rešeni da produže niz neporaženosti u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na šest mečeva.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,08)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)