KRIZA DRMA PETOSTRUKE SVETSKE ŠAMPIONE: Paragvajci sa novim selektorom pokušavaju da preokrenu stvari

O. M.

11. 09. 2024. u 07:30

BRAZIL će pokušati da zabeleži drugu pobedu u nizu kada otputuje u Asunsion na kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo 2026. protiv Paragvaja u utorak.

КРИЗА ДРМА ПЕТОСТРУКЕ СВЕТСКЕ ШАМПИОНЕ: Парагвајци са новим селектором покушавају да преокрену ствари

FOTO: AP/Tanjug

"Selesao" se nalazi na četvrtom mestu sa 10 bodova, dok su domaćini četiri boda dalje na sedmoj poziciji.

Paragvaj u ovaj prozor kvalifikacija ulazi sa novim selektorom, nakon što je Danijel Garnero otpušten posle razočaravajuće kampanje za Kopa Amerika 2024. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Albiroha" je izgubila od Kolumbije, Brazila i Kostarike, a upravo je Gustavo Alfaro, doskorašnji selektor ove potonje reprezentacije, postao novi trener Paragvaja.

Alfaro je svoj mandat započeo remijem bez golova u gostujućem meču sa Urugvajem u petak, sa rezultatom koji je njihov ukupan skor popeo na šest bodova, ostavljajući ih na mestu koje vodi u interkonfederacijski plejof.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pošto su pobedili u samo jednoj od svojih sedam kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026, Paragvaj zna da će morati da savlada Brazil u regularnom vremenu od kada su zabeležili pobedu kod kuće od 2:0 u junu 2008.

Domaćini su imali različite rezultate u tri utakmice kod kuće u tekućem kvalifikacionom ciklusu, remizirali su sa Peruom, pobedili Boliviju i izgubili od Kolumbije.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,30)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao