"ZELENI" SU NA OVO ČEKALI TRI GODINE: Drugoligaš bez šansi protiv velikana

O. M.

11. 09. 2024. u 10:08

LEVADIJA dočekuje ekipu Viljandi Tulavika u osmini finala estonskog Kupa.

ЗЕЛЕНИ СУ НА ОВО ЧЕКАЛИ ТРИ ГОДИНЕ: Друголигаш без шанси против великана

Profimedia

Utakmica počinje u 19.00, na "Le Kok areni".

Levadija, koja brani trofej osvajača Kupa, u meč ulazi posle poraza od Flore, tek drugog u sezoni, ali i dalje ima veliku prednost u odnosu na najbliže pratioce, Kalju (+15) i Floru (+18).

S druge strane, Tulevik je novim porazom, na gostovanju Kalevu, zacementirao svoje poslednje mesto na tabeli druge estonske lige.

Poslednji put ova dva tima su se takmičila jedan protiv drugog 2021. godine. Tulevik je tada kao domaćin pobedio sa 3:2 u Premijum ligi, ali su preostala tri susreta te godine, uključujući dva u prvenstvu i jedan u Kupu, pripala Levadiji.

Tulevik je vezao tri poraza i u nezavidnoj je situaciji, na poslednjem je, desetom mestu sa čak devet bodova manje od devetog mesta i čak 18 manje od sedmog mesta koje garantuje bezbednost.

Ovaj klub je prošle godine zaustavljen u osmini finala ubedljivim porazom od 5:1 od Nome Kaljua.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,48)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

RADIMO SERIJU O NAJVEĆEM OLOŠU KOJI JE HODAO SRBIJOM: Miloš Tanasković o seriji Klan, intimi i odrastanju (VIDEO)