SITUACIJA SE OBRNULA PRED REVANŠ: Domaćini podigli formu, gosti upali u krizu

O. M.

11. 09. 2024. u 12:40

PRVI polufinalista Kupa Brazila biće poznat u noći između srede i četvrtka kada Korintijans dočekuje Žuventude.

СИТУАЦИЈА СЕ ОБРНУЛА ПРЕД РЕВАНШ: Домаћини подигли форму, гости упали у кризу

Foto: Profimedia

Gosti na "Arenu Korintijans" dolaze sa minimalnom prednošću od jednog gola, pa iako su posle te pobede imali razloga za optimizam, sada se čini da je blaga prednost na strani domaćina.

Šta se od tog prvog meča, odigranog krajem avgusta, promenilo?

Pre svega, forma obeju ekipa. Korintijans je u međuvremenu izašao iz krize, prekinuvši seriju od pet utakmica bez pobede trijumfom u susretu sa Flamengom, dok su gosti s druge strane upali u krizu, izgubivši od Internasionala kod kuće, da bi u narednom kolu odigrali bez golova na gostovanju Kojabi.

Korintijans je uprkos pobedi nad favorizovanim rivalom ostao u zoni ispadanja i Žuventude tu može da traži svoju šansu, jer je borba za opstanak ipak važnija od osvajanja Kupa. 

Međutim, Žuventude ima samo četiri boda više od Korintijansa, a istovremeno je na istom broju bodova sa ekipama koje su na pozicijama koje ih vode u Kopa Sudamerikana, jer takav je sistem takmičenja u Brazilu koji daje mnogo timova za kontinentalne kupove.

 "Zeleni" su neporaženi u četiri poslednja međusobna susreta (dve pobede i dva remija), ali nisu pobedili u gostima od 2004. godine.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,58)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU