VASKO PLOVI KROZ "URAGAN": Gosti nisu pobedili u Kuritibi od 2007. godine

O. M.

11. 09. 2024. u 13:23

VASKO da Gama može prvi put posle više od decenije da rezerviše plasman u polufinale Kupa Brazila tako što će izbeći poraz u sredu od Atletiko Paranaensea na "Areni de Baišada".

ВАСКО ПЛОВИ КРОЗ УРАГАН: Гости нису победили у Куритиби од 2007. године

Foto: Profimedia

U prvom meču "krstaši" su postigli dva gola u poslednjih 10 minuta i ostvarili pobedu od 2:1.

Po drugi put u Kupu Brazila ove godine, Atletiko je u situaciji da mora da pobedi u revanš utakmici. Činilo se da idu ka pobedi pre nego što su neki kasni defanzivni problemi potpuno promenili tok prve utakmice.

Dobra vest za "uragane" je da imaju stoodstotan rekord kod kuće u ovom takmičenju, bez primljenog gola. Ipak, izgubili su poslednja dva meča odigrana na "Areni de Baišada" u Seriji A (Žuventude i Palmeiras), što jeste razlog za brigu.

Ali, "uragan" je bez poraza u poslednjih 13 susreta sa Vaskom na svom terenu u svim takmičenjima (poslednji poraz 2007. godine), pobedivši ih sa 1:0 na "Areni de Baišada" ranije ove godine u okviru Serije A.

Posrnuće, ali ne i pad u prvoj utakmici označilo je osmi uzastopni put da Vasko ostaje neporažen u svim takmičenjima, ali i peti put da ne izgube kada prime prvi gol - što im je uspelo ne samo dva puta u tri dana protiv Atletiko Parainensea (oba puta 0:1-2:1), nego i protiv njihovih imenjaka iz Goje gde su od 0:1 stigli do izjednačenja, kao i protiv Krisjume i Bragantina (oba puta od 0:1 do 2:2).

Vasko je samo jednom u bogatoj istoriji osvojio Kup Brazila, 2011. godine i tada je poslednji put otišao dalje od četvrtfinala. 

NAŠ TIP: ✘ (kvota 3,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega