EVROPSKA JESEN JE OBEZBEĐENA: Dinamo se sada okreće domaćoj sceni i povratku na prvo mesto u Ligi

O. M.

12. 09. 2024. u 10:06

DINAMO MINSK dočekuje ekipu Gomelja u 19. kolu beloruske Višaje lige.

ЕВРОПСКА ЈЕСЕН ЈЕ ОБЕЗБЕЂЕНА: Динамо се сада окреће домаћој сцени и повратку на прво место у Лиги

Foto Profimedia

Dinamo je zbog učešća u kvalifikacijama za evropske kupove zaostao u roju utakmica u prvenstvu pa je izgubio i prvo mesto, ali to će se gotovo izvesno izmeniti kada "belo-plavi" odigraju sve zaostale utakmice.

Trenutno su treći sa 35 bodova, devet manje od lidera Njemana, ali sa četiri utakmice manje. Iznad njih je i Topredo Žodino sa 39 bodova. Treba reći da ove dve ekipe već imaju po četiri poraza, dok je Dinamo nepobeđen.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Gomelj nije ekipa protiv koje se bodovi mogu upisati unapred, ali je svakako autsajder protiv šampiona.

Dinamo je, inače, u plej-ofu za Ligu Evrope pretrpeo dva tesna poraza od Anderlehta pa će evropsku jesen dočekati u Ligi konferencija. To je treće učešće Dinama u grupnoj fazi nekog evrokupa, a prvo posle dva uzastopna nastupa u Ligi Evrope (2014/15. i 2015/16). 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dinamo je inače u drugoj polovini osamdesetih godina prošlog veka tri puta stizao do četvrtfinala evropskih kupova, po jednom u svakom od tri, a 1985. ga je zaustavio sarajevski Željezničar.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIMULACIJE, DODATNI SLOBODNI DANI, STIPENDIJE, PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE… Evo koje sve benefite zaposlenima nudi Mercator-S