LUKA JOVIĆ U PROBLEMU: Navijači Milana oduševljeni Strahinjom Pavlovićem

O. M.

14. 09. 2024. u 11:00

I dalje tražeći prvu pobedu u novoj sezoni Serije A, Milan će biti pod pritiskom da ostvari tri boda u subotu, kada dočekuje Veneciju na San Siru.

ЛУКА ЈОВИЋ У ПРОБЛЕМУ: Навијачи Милана одушевљени Страхињом Павловићем

Foto: Profimedia

"Rosoneri" su neznatno ispred svojih novopromovisanih protivnika, koji do sada imaju samo jedan gol i bod.

Milan je sa dosta očekivanja ušao u novu sezonu, preko leta je promenio trenera i doveo nekoliko novih pojačanja i najavljivala se borba za sam vrh tabele, međutim sudeći po prva dva kola to neće biti slučaj.

"Rosoneri" su odigrali veoma loše protiv Torina, Parme i LAcija, osvojili su samo dva boda na tim mečevima i imaju velike probleme kako u napadu, tako i u odbrani.

Evidentno je da ekipi treba vremena da se privikne na stil igre koji forsira novi šef struke Paolo Fonseka i po dva primljena gola na pomenutim susretima sigurno brinu navijače koji bi ukoliko večeras dožive novi neuspeh već krenuli da postavljaju pitanja da li je Portugalac taj koji je trebalo da zameni Stefana Piolija koji je vratio Milan u sam vrh italijanskog fudbala.

Ono što će biti posebno zanimljivo za našu publiku je to da li će Fonseka pružiti šansu srpskim reprezentativcima, Strahinji Pavloviću i Luki Joviću.

Pavlović bi trebalo sigurno da se nađe u startnih 11 pošto je u remiju sa Lacijom, kao i prethodno u porazu od Parme bio po mnogima najbolji igrač Milana na terenu, svojom borbenošću, zalaganjem i samim fudbalskim sposobnostima je "kupio" navijače. Italijanski mediji su posle utakmice sa Parmom istakli da je Srpski reprezentativac jedini dobio prelaznu ocenu. A da nije bilo njegovog ranog gola protiv Lacija verovatno bi Milan izgubio tu utakmicu a pogodak Rafaela Leaa bio bi samo počasni za "rosonere".

Što se tiče Jovića, on je protiv Torina dobio šansu od prvog minuta, ali je odigrao katastrofalno. Bio je među najgorim igračima na terenu i očekivano je stavljen na klupu protiv Parme. Ušao je četiri minuta pre kraja umesto očajnog Okafora, ali nije imao vremena da uradi bilo šta. 

Protiv Lacija nije bio ni na klupi, zbog povrede, a onda je nastupio za Srbiju protiv Španije i Danske. Imao je priliku iz jategorije stopostotnih protiv "furije" ali je promašio, dok se protiv Danske utopio u sivilo ekipe.

Da Fonseka nije nimalo zadovoljan srpskim napadačem govori i podatak da ga nije uvrstio među 26 igrača registrovanih za Ligu šampiona. Ipak, ni Okafor se nije proslavio od početka sezone, a kako se Alvaro Morata tek u sredu vratio treninzima pitanje je kome će priliku pružiti Fonseka koji već sada oseća pritisak vođenja velikog kluba kao što je Milan.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,90)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)