MBAPE JE KONAČNO POGODIO: "Blankosi" još čekaju prvu ponedu u gostima

O. M.

14. 09. 2024. u 09:55

REAL MADRID Gostuje Sosijedadu u petom kolu španske La lige.

МБАПЕ ЈЕ КОНАЧНО ПОГОДИО: Бланкоси још чекају прву понеду у гостима

FOTO: Tanjug/AP

"Blankosi" su neporaženi na početku sezone 2024/25 u La ligi, ali u gostima još nemaju pobedu. Ostvarili su dve pobede kod kuće i dva remija na strani. To je bilo dovoljno za drugo mesto sa osam bodova, iza večitog rivala Barselone koja ima maksimalan učinak.

S druge strane, Sosijedad je na 14. poziciji nakon što je osvojio samo četiri boda iz isto toliko utakmica.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sosijedad je neubedljiv na početku nove sezone, ostvarivši samo jednu pobedu u prva tri meča. A ta jedna pobeda stigla je protiv novajlije u ligi Edpanjola i to kasnim golom Takea Kuba za mršavih 1:0.

Odmah posle tog "minimalca" usledio je poraz kod kuće od Alavesa u baskijskom derbiju, a zatim i remi sa Hetafeom u "Koloseumu". Prethodno su izgubili kod kuće i od Rajo Valjekana tako da su trenutno, uz Rajo i Sevilju, jedna od tri ekipe koja tek treb da osvoji bod na svom terenu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pošto im u goste danas dolazi Real Madrid, ekipa koju su u poslednjih 19 godina pobedili samo ti puta u San Sebastijanu, biće teško. Da nije i nemoguće potvrđuje pobeda iz aprila 2023. godine, kada su golvima Kuboa i Baranečee eslavili sa 2:o.

Trenera Imanola Algasila brine i neefikasnost jer njegovi puleni ni u jednoj utakmici nisu uspeli da postignu više od gola.

Nakon što nije uspeo da psotigne gol u svoja prva tri meča u La ligi, Kilijan Mbape se konačno upisao u pobedi od 2:0 nad Betisom, neposredno pre reprezentativne pauze.

Taj rezultat je produžio niz bez poraza Real Madrida u ligi na 31 meč, što znači da je prošlo skoro godinu dana otkako su pretrpeli poslednji poraz u La Ligi u derbiju protiv gradskog rivala Atletiko Madrida.

Prošle sezone Real Madrid je ostvario dvostruku pobedu nad Sosijedadom, 2:1 u Madridu i 1:0 u San Sebastijanu.

NAŠ TIP: G3+ (kvota 3,69)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao