SAMO VERDER ZNA KAKO SE POBEĐUJE OVDE: Majnc neporažen od marta, Bajernova "osmica" bila korisna vaspitna mera

O. M.

15. 09. 2024. u 12:52

MAJNC i Verder traže svoju prvu pobedu u sezoni Bundeslige kada se u nedelju sastanu na "Meva areni".

САМО ВЕРДЕР ЗНА КАКО СЕ ПОБЕЂУЈЕ ОВДЕ: Мајнц непоражен од марта, Бајернова осмица била корисна васпитна мера

FOTO: Tanjug

Domaćin je trenutno 12. na tabeli sa dva boda i gol-razlikom 4:4, dok je gost mesto ispod sa istim bodovnim saldom i gol-razlikom 2:2.

U prethodnom kolu, neposredno pred reprezentativnu pauzu, Majnc je odigrao 3:3 sa Štutgartom, a Verder je podelio bodove sa Dortmundom (2:2).

Fudbaleri Majnca pokazali su izuzetan karakter protiv Štutgarta, s obzirom na to da su gubili sa 2:0 posle samo 15 minuta, ali su golovima Nadiema Amiri u 43. minutu i ​​Jonatana Burkarta u 62. minutu uspeli da izjednače. Drami tu nije bio kraj jer je Fabijan Rider doveo Štutgart u novo vođstvo u 88. minutu, ali je Maksim Lajč u četvrtom minutu nadoknade postigao treći gol za Majnc i obezbedio da njegova ekipa ode iz Štutgarta sa zasluženim bodom.

Domaćini su remizirali svoju prvu ligašku utakmicu 1:1 protiv Union Berlina, u utakmici u kojoj su imali 54% poseda lopte i proizveli dve velike šanse iz svojih 14 šuteva, ali su se takođe suočili sa 15 šuteva i dve velike šanse.

Ekipu Boa Henriksena je teško pobediti, neporaženi su u poslednjih 11 ligaških utakmica, pobedivši pet i remizirajući šest, računajući i kraj prošle sezone kada su uspeli da opstanu u ligi iako to posle poraza 0:8 od Bajerna niko nije očekivao. Ali, upravo to je bio poslednji poraz Majnca u Ligi, pre ravno šest meseci.

Majnc je takođe neporažen u poslednjih devet utakmica kod kuće, ali im je poslednji poraz na "Meva areni" naneo upravo Verder, februara ove godine.

Gosti ulaze u okršaj pomalo i nezadovoljni remijem protiv Borusije Dortmund jer su poslednjih 20 minuta imali igrača više, kada je Niko Šloterbek isključen u 73. minutu.

Sami su krivi, jer su sa igračem više, a isključen je centralni bek, uputili samo jedan udarac u okvir protivničkog gola.

U prvom kolu Verder je remizirao 2:2 protiv Augsburga u izjednačenoj utakmici, sa obe strane po 11 šuteva i tri velike šanse.

Ekipa Olea Vernera ima drugi najgori rezultat u broju stvorenih šansi od bilo kog tima u Bundesligi i treći najmanji broj udaraca u gol po meču do sada.

Vernerov tim je neporažen u poslednjih sedam ligaških utakmica, pobedio je tri puta i četiri puta remizirao, a postigao je 14 golova u tim utakmicama.

Verder iz Bremena je takođe neporažen u poslednja tri gostujuća meča u Bundesligi, iako su izgubili tri od prethodna četiri meča u gostima.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 0-2 (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUD ŠOKIRAO TENISKI SVET: Evo šta je rekao o Sinerovom doping skandalu!